http://www.fender.com/resources/docdownloads/pdf/fl_extra_2006_ebook_FINAL.pdf
επιτελους κιθαρες που πραγματικα ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ... :!:
επιτελους κιθαρες που πραγματικα ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ... :!:
Φοβερό concept! Πραγματικά ότι πρέπει για σπίτι!ο princeton recording Thanks SF :wink:
Να μεταφερθεί στις ατάκες του μήνα. Τώρα. 8)Η Baja tele και ο princeton recording μάλλον θα είναι οι καθοριστικές κινήσεις που θα με θάψουν στο δικαστήριο για το διαζύγιο :lol: :lol:
Πώς φένεται ότι οι παντρεμένοι άνθρωποι κατανοούν ο ένας τον άλλο! :lol: :lol: :lol:Να μεταφερθεί στις ατάκες του μήνα. Τώρα. 8)Η Baja tele και ο princeton recording μάλλον θα είναι οι καθοριστικές κινήσεις που θα με θάψουν στο δικαστήριο για το διαζύγιο :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εεεεπ! Εγώ την έχω περάσει.. την αρρώστια μικρός! :lol: :lol: :lol:Πώς φένεται ότι οι παντρεμένοι άνθρωποι κατανοούν ο ένας τον άλλο! :lol: :lol: :lol:Να μεταφερθεί στις ατάκες του μήνα. Τώρα. 8)Η Baja tele και ο princeton recording μάλλον θα είναι οι καθοριστικές κινήσεις που θα με θάψουν στο δικαστήριο για το διαζύγιο :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λοιπον παιδια,σας εχω μια προταση.Θα σας δωσω τον αριθμο του
Λοιπον παιδια' date='σας εχω μια προταση.Θα σας δωσω τον αριθμο του
λογαριασμου μου ,και θα βαλετε ολοι απο 5 ευρουλακια για να το
αγορασω αυτο το κουκλι...Τι λετε???... :lol:
Δελεαστικοτατη προταση εεεεε?[/quote']
Ναι αμέ!
Σε εμένα μπορείς να δώσεις μάλιστα και το PIN της κάρτας αναλήψεων, έτσι για σιγουριά! :lol: :lol: :lol:
Ναι αμέ!
Σε εμένα μπορείς να δώσεις μάλιστα και το PIN της κάρτας αναλήψεων' date=' έτσι για σιγουριά! :lol: :lol: :lol:[/quote']
Θειε να στο στειλω σε p.m. το pin ? :lol:
οχι πόσταρε το' date=' το θέλω κι εγώ! :lol: :lol: :lol:[/quote']Εσενα flea δε σου δινω τιποτα..Θελω να μου χαρισεις ενα rosewood μπασο
που τοσο θελω και που μ αρεσουν τα σλαπακια(χαστουκακια)πανω στη ΜΙ.
Απ οσο θυμαμαι (prove me wrong)εχεις 3-4...Τι να τα κανεις?Εγω μονο ενα
(αλλα τι ενα ειναι αυτο...Το μωρο μου το καυτο...)Ο εχων τα 4 μπασα να
δωσει στον pastelius ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα απο αυτα...
και θα της πήγαινε και ένα μαύρο πικγκαρντάκι...:lol:υγ.ΦΟΒΕΡΟ αυτο τοπ χρωματακι!!(desert sand)