Αλήθεια' date=' σε τι κιθάρα;[/quote']
Σε keyboards θέλει να τα βάλει. :lol:
(Πιάστα και βίδωσέ τα....απλό είναι. Από μάρκες τώρα.... όλα κάνουν την ίδια δουλειά. Έχω χρησιμοποιήσει τα schaller και τα dunlop ... τα dunlop μου φαίνονται λίγο πιο καλά αλλά "περισσεύει" (προεξέχει) λίγο περισσότερο ο πείρος. Αυτό τον καιρό δεν έχω straplocks σε καμμία από τις κιθάρες που χρησιμοποιώ συστηματικά. Ίσως επειδή δεν παίζω live.... )
Προσοχή! Στη les paul το κάτω strap lock χρειάζεται μια πατέντα για να μπει' date=' δεν είναι έτσι απλό.Για αυτό σε ρώτησα τι κιθάρα έχεις...[/quote']Δηλαδή?
(Δεν είχα ποτέ μου LP)
Η τρύπα της LP (μόνο η κάτω) είναι λίγο πιο φαρδιά από το strap lock και ενώ νομίζεις ότι το έχεις βάλει σωστά, αυτό έχει μπόσικα και κάποια στιγμή θα γφύγει... Ε, δε λεει να ψάχνεις για κιθάρες στο πάτωμα, οπότε ή τη δίνεις να στη φτιάξουν ή βάζεις μόνος σου κάτι σαν ούπα... :wink:Προσοχή! Στη les paul το κάτω strap lock χρειάζεται μια πατέντα για να μπει' date=' δεν είναι έτσι απλό.Για αυτό σε ρώτησα τι κιθάρα έχεις...[/quote']Δηλαδή?
(Δεν είχα ποτέ μου LP)
ρε συ supefunk' date=' που θα βρω τέτοιες μπίρες? :lol: :lol: :lol:[/quote']Κι εγώ θέλω... :lol: