Gretsch Variety G6164 (made by Victoria amps)

mkm

Παλιά καραβάνα
Καλησπέρα,

Έχω μια προσφορά για να πάρω αυτόν τον ενισχυτή.

gre2301020.jpg

Δεν βρίσκω όμως τίποτα στο site της Gretsch ούτε και πουθενά αλλού

Τον γνωρίζει κανένας?

Που τον βρήκες αυτόν?!  :o

Για να τον έκλεισες έτσι γρήγορα φαντάζομαι θα ήταν και σε καλή τιμή!  8)

Παρέλαβα..... :o :o :o :o :o  :D :D :D :D :D :D

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που ακούω!!!

Ειδικά αυτό το harmonic tremolo δεν μπορώ να το περιγράψω. Γεμίζει ο τόπος tremolo!!!

Εδώ φαίνεται κάπως στο 7:10 αλλά άλλο το youtube και άλλο να το ακούς

Και μάλιστα μου έκατσε και το s/n ....0001 !!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ως πρόσφατος κάτοχος του Victoria Golden Melody (  ;) @ SF )  μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως ο  Marc εκεί στη Victoria  φτιάχνει  Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Υ-Σ ενισχυτές.

Παρτον με κλειστά μάτια.

Inevitable είπε:
Ως πρόσφατος κάτοχος του Victoria Golden Melody (  ;) @ SF )  μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως ο  Marc εκεί στη Victoria  φτιάχνει  Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Υ-Σ ενισχυτές.

Παρτον με κλειστά μάτια.
Ως κάτοχος του Victoria 518 προσυπογράφω! Άλλη ποιότητα! (και ζηλεύω και λίγο)  ;D ;D

Τώρα που τσεκάρισα λίγο και τον Victoria Golden Melody μου φαίνεται οτι μοιάζουν αρκετά...

....βασικά δεν βρίσκω και κάποια διαφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά (πέρα απο τα μεγάφωνα και τα 50 watt)

Ακόμα και στα κιλά είναι ίδιοι....και είναι καμια 30ρια το θηρίο

Σαν να κυκλοφορεί η Victoria πλέον τον ίδιο ενισχυτή.

Oh man, ειχαμε καιρο να δουμε τετοιου επιπεδου πορνο στο noiz ή ειναι ιδεα μου? Μεγεις και να σου ζησει! :P

Ευχαριστώ!!!

Για όργια δεν ξέρω αλλά αυτά τα 3 πράγματα που κάνει τα κάνει απίστευτα.

Καθαρά, Reverb, Tremolo και παίρνει και τα πετάλια τέλεια. Αν θέλεις drive όμως μόνο με πετάλι...Και με το Tubedreamer 72 του JAM είναι φανταστικό

Εδώ και 2 μέρες παίζω μόνο καρφί (άντε και λίγο με το TD) και δεν λέω να το χορτάσω

Πανεμορφος ενισχυτης, μεγειες! Αν μπορεις ανεβασε καποιο sample/video να τον ακουσουμε κιολας!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back