Σαμη Παραγκα
Noiz Addict
Χρησιμοποιούσε Τέλε?Λέει για διαλειμματικη?
Γιατί δεν ξυριζοταν? Ήταν κομμουνιστής? ?
Τον συνιστούν 29 κατασκευαστές πλυντηρίων?
Πληθώρα ερωτημάτων που περιμένουν απαντήσεις
Χρησιμοποιούσε Τέλε?Λέει για διαλειμματικη?
Γιατί δεν ξυριζοταν? Ήταν κομμουνιστής? ?
2 λεπτά πριν, npap είπε
δεν βρέθηκε να την αξιοποιήσει πέραν από το να την παρουσιάζουν για κάποιο διάστημα σαν ατραξιόν του τσίρκου από ότι μου είπε (πάντα συγκριτικά με τον "ανταγωνισμό" εδώ γιατί όξω τα πράγματα δυσκολεύουν)...
21 λεπτά πριν, npap είπε
σχετικώς άσχετο, αλλά μου την έστειλε μόλις μια φίλη μετά την ανάγνωση επιδερμικά του παρόντος θέματος όπως μου δήλωσε...
αυτό το πλάσμα με την απίστευτη φωνή (ίσως η καλύτερη φωνή στην ηλικία της που έχω ακούσει ποτέ) πέρασε στα 14 της από τα λημέρια μας (γεννήθηκε Κύπρο), γύρναγε τις εκπομπές και τα voice show (είδα συμμετοχές της στο youtube από τότε και μου πέσανε τα σαγόνια) και κανένας δεν βρέθηκε να την αξιοποιήσει πέραν από το να την παρουσιάζουν για κάποιο διάστημα σαν ατραξιόν του τσίρκου από ότι μου είπε (πάντα συγκριτικά με τον "ανταγωνισμό" εδώ γιατί όξω τα πράγματα δυσκολεύουν)...
συγνώμη δια την παρεμβολήν... τατατα λέμεεεεε και συνεχίστε...
3 λεπτά πριν, cos_dr είπε
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κάτι σαν αεροπλάνο δηλαδή?
Προσωπικά δεν μου αρέσει η φωνή της ιδιαίτερα. Μια απ' όλα είναι, δεν έχει κάτι ξεχωριστό. Τι ακριβώς καριέρα θα έκανε στην Ελλάδα μια Πολωνέζα που γεννήθηκε στην Κύπρο και μένει μόνιμα στη Νορβηγία? θα τραγούδαγε σκυλάδικα στα μπουζούκια? ή τραπ στα μπαρ? Καριέρα στην Ελλάδα με ξένο στίχο πόσοι έχουν κάνει?αυτό το πλάσμα με την απίστευτη φωνή (ίσως η καλύτερη φωνή στην ηλικία της που έχω ακούσει ποτέ) πέρασε στα 14 της από τα λημέρια μας (γεννήθηκε Κύπρο), γύρναγε τις εκπομπές και τα voice show (είδα συμμετοχές της στο youtube από τότε και μου πέσανε τα σαγόνια) και κανένας δεν βρέθηκε να την αξιοποιήσει πέραν από το να την παρουσιάζουν για κάποιο διάστημα σαν ατραξιόν του τσίρκου από ότι μου είπε (πάντα συγκριτικά με τον "ανταγωνισμό" εδώ γιατί όξω τα πράγματα δυσκολεύουν)..
Τι ακριβώς καριέρα θα έκανε στην Ελλάδα μια Πολωνέζα που γεννήθηκε στην Κύπρο και μένει μόνιμα στη Νορβηγία?
Ούτε στο εξωτερικό θα κάνει, τέτοιες φωνές κυκλοφορούν με το κιλό έξω.Η σωστή ερώτηση είναι "τι καριέρα θα έκανε στην Ελλάδα;", τελεία. Χωρίς ξφτυλιζέ παρουσία σε social media και σούρσιμο σε πρωϊνάδικα; Δε πα να ήταν και η Κάλλας;
Οne take ρε παιδί μου πως το λένε, μια λήψη, αδιάλειπτη κινηματογράφηση, μία σκηνή όλη η ταινία με κοντινό στον πρωταγωνιστή και τον ακολουθεί μονίμως η κάμερα, 3rd-person view, o OTE είναι ο παραγωγός.Α! Κατάλαβα, οτε!
Και ασχολούμαι και καλλίτερους είμαι από τον σκηνοθέτη της Σάττι.Γιατί λες ότι ασχολείσαι με τη σκηνοθεσία και δεν ξέρεις τι είναι το μονοπλάνο. Τι σημασία έχει που έχεις κοσμοτέ?
Προβολή συνημμένου 44293
Φάνηκε και σε βίντεο που ανέβηκε τις προάλλες ο καμεραμάν που την ακολουθούσε.