Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Λέει για διαλειμματικη? 

Γιατί δεν ξυριζοταν? Ήταν κομμουνιστής? ?
Χρησιμοποιούσε Τέλε?

Τον συνιστούν 29 κατασκευαστές πλυντηρίων?

Πληθώρα ερωτημάτων που περιμένουν απαντήσεις

Λέει για διαλειμματικη? 
Όταν λέμε "διαλειμματική", ένα άτομο μάς έρχεται πρώτο στο μυαλό: ο Ντέμης.

image.png

σχετικώς άσχετο, αλλά μου την έστειλε μόλις μια φίλη μετά την ανάγνωση επιδερμικά του παρόντος θέματος όπως μου δήλωσε...

αυτό το πλάσμα με την απίστευτη φωνή (ίσως η καλύτερη φωνή στην ηλικία της που έχω ακούσει ποτέ) πέρασε στα 14 της από τα λημέρια μας (γεννήθηκε Κύπρο), γύρναγε τις εκπομπές και τα voice show (είδα συμμετοχές της στο youtube από τότε και μου πέσανε τα σαγόνια) και κανένας δεν βρέθηκε να την αξιοποιήσει πέραν από το να την παρουσιάζουν για κάποιο διάστημα σαν ατραξιόν του τσίρκου από ότι μου είπε (πάντα συγκριτικά με τον "ανταγωνισμό" εδώ γιατί όξω τα πράγματα δυσκολεύουν)...

συγνώμη δια την παρεμβολήν... τατατα λέμεεεεε και συνεχίστε...

2 λεπτά πριν, npap είπε

δεν βρέθηκε να την αξιοποιήσει πέραν από το να την παρουσιάζουν για κάποιο διάστημα σαν ατραξιόν του τσίρκου από ότι μου είπε (πάντα συγκριτικά με τον "ανταγωνισμό" εδώ γιατί όξω τα πράγματα δυσκολεύουν)...

Φίλος, για να την αξιοποιήσουμε πρέπει πρώτα να δούμε το instagram της.

21 λεπτά πριν, npap είπε

σχετικώς άσχετο, αλλά μου την έστειλε μόλις μια φίλη μετά την ανάγνωση επιδερμικά του παρόντος θέματος όπως μου δήλωσε...

αυτό το πλάσμα με την απίστευτη φωνή (ίσως η καλύτερη φωνή στην ηλικία της που έχω ακούσει ποτέ) πέρασε στα 14 της από τα λημέρια μας (γεννήθηκε Κύπρο), γύρναγε τις εκπομπές και τα voice show (είδα συμμετοχές της στο youtube από τότε και μου πέσανε τα σαγόνια) και κανένας δεν βρέθηκε να την αξιοποιήσει πέραν από το να την παρουσιάζουν για κάποιο διάστημα σαν ατραξιόν του τσίρκου από ότι μου είπε (πάντα συγκριτικά με τον "ανταγωνισμό" εδώ γιατί όξω τα πράγματα δυσκολεύουν)...

συγνώμη δια την παρεμβολήν... τατατα λέμεεεεε και συνεχίστε...

Παρωχημένο και το κομμάτι και η φωνή.

Είμαστε στην εποχή της trap

Η Σάττι είναι πιο μάγκικη και σύγχρονη φωνή.

Έχει ταμπεραμέντο, είναι εξαιρετικό ετερόκλητο μουσικό ταλέντο και πιο ολοκληρωμένη μουσικός.

Καλή είναι, αλλά δεν είναι ΣΑΤΤΙ ?

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εμένα, με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου και με ρώτησε αν πρέπει να βάζει πολύ ή λίγο μαχλέπι στα τσουρέκια. Της εξήγησα ότι υπάρχουν άλλοι ειδικοί στο φόρουμ, μου υποσχέθηκε ότι θα το διαβάσει στην υποτείνουσα.

(Σοβαρά όμως, η κοπελιά είναι πολύ καλή, και δεδομένης της καταγωγής της είναι σίγουρο ότι θα έχει και αυτή την ευκαιρία της στο μέλλον. Το βίντεο βέβαια είναι λίγο "Early Pink Floyd meet John Dalianides", ελπίζω να της το συγχωρέσουν. Τοπικοί διαγωνισμοί τραγουδιού δεν υπάρχουν, τους έφαγε η κουλτούρα, οπότε μόνο η Eurovision υπάρχει, εκτός αν γίνει κάποιος δίσκος της "χρυθόθ"*. Άρα, λογικά, ΟΛΟΙ και ΟΛΕ΅θα περάσουν από εκεί, εκτός αν κάνουν απ'' ευθείας διεθνή καριέρα.)

*Εδώ γελάνε, καθώς, ούτε δισκογραφία υπάρχει.

Όχι, εγώ αγχώνομαι. 

Το μονοπλανο τι είναι;

image.jpeg

Αλλά μάλλον εννοεί ένα take

• Ευχαριστώ
Reactions: LK
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αυτό το πλάσμα με την απίστευτη φωνή (ίσως η καλύτερη φωνή στην ηλικία της που έχω ακούσει ποτέ) πέρασε στα 14 της από τα λημέρια μας (γεννήθηκε Κύπρο), γύρναγε τις εκπομπές και τα voice show (είδα συμμετοχές της στο youtube από τότε και μου πέσανε τα σαγόνια) και κανένας δεν βρέθηκε να την αξιοποιήσει πέραν από το να την παρουσιάζουν για κάποιο διάστημα σαν ατραξιόν του τσίρκου από ότι μου είπε (πάντα συγκριτικά με τον "ανταγωνισμό" εδώ γιατί όξω τα πράγματα δυσκολεύουν)..
Προσωπικά δεν μου αρέσει η φωνή της ιδιαίτερα. Μια απ' όλα είναι, δεν έχει κάτι ξεχωριστό. Τι ακριβώς καριέρα θα έκανε στην Ελλάδα μια Πολωνέζα που γεννήθηκε στην Κύπρο και μένει μόνιμα στη Νορβηγία? θα τραγούδαγε σκυλάδικα στα μπουζούκια? ή τραπ στα μπαρ? Καριέρα στην Ελλάδα με ξένο στίχο πόσοι έχουν κάνει?

Τι ακριβώς καριέρα θα έκανε στην Ελλάδα μια Πολωνέζα που γεννήθηκε στην Κύπρο και μένει μόνιμα στη Νορβηγία?

Η σωστή ερώτηση είναι "τι καριέρα θα έκανε στην Ελλάδα;", τελεία. Χωρίς ξφτυλιζέ παρουσία σε social media και σούρσιμο σε πρωϊνάδικα; Δε πα να ήταν και η Κάλλας;

Γιατι; Και εγώ cosmote έχω. 
Γιατί λες ότι ασχολείσαι με τη σκηνοθεσία και δεν ξέρεις τι είναι το μονοπλάνο. Τι σημασία έχει που έχεις κοσμοτέ?

Screenshot 2024-05-04 at 11-53-44 Γλωσσάρι βασικών κινηματογραφικών όρων.png

Φάνηκε και σε βίντεο που ανέβηκε τις προάλλες ο καμεραμάν που την ακολουθούσε.

Last edited:
Η σωστή ερώτηση είναι "τι καριέρα θα έκανε στην Ελλάδα;", τελεία. Χωρίς ξφτυλιζέ παρουσία σε social media και σούρσιμο σε πρωϊνάδικα; Δε πα να ήταν και η Κάλλας;
Ούτε στο εξωτερικό θα κάνει, τέτοιες φωνές κυκλοφορούν με το κιλό έξω.

Α! Κατάλαβα,  οτε!
Οne take ρε παιδί μου πως το λένε, μια λήψη, αδιάλειπτη κινηματογράφηση, μία σκηνή όλη η ταινία με κοντινό στον πρωταγωνιστή και τον ακολουθεί μονίμως η κάμερα, 3rd-person view, o OTE είναι ο παραγωγός.

Την πάει σερί στο videoclip, προφανώς δε θα δούμε πολλαπλές λήψεις από άλλες γωνίες, αυτός θα τη φέρνει γύρω.

Ή δεν κατάλαβε αυτή έτσι όπως το λέει, πως αυτός την παίρνει  μονοπλάνο? αλλά θα τραβάνε και άλλες κάμερες και ο σκηνοθέτης τις αλλάζει live.

Θα το δούμε στην πράξη στον τελικό τι θα δείξει και πως θα φαίνεται.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: LK
Γιατί λες ότι ασχολείσαι με τη σκηνοθεσία και δεν ξέρεις τι είναι το μονοπλάνο. Τι σημασία έχει που έχεις κοσμοτέ?

Προβολή συνημμένου 44293

Φάνηκε και σε βίντεο που ανέβηκε τις προάλλες ο καμεραμάν που την ακολουθούσε.
Και ασχολούμαι και καλλίτερους είμαι από τον σκηνοθέτη της Σάττι. 

Status
Not open for further replies.

Trending...

Back