Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Που ναι οι άλλοι,στην εκκλησία και δέν γράφει κανείς?

Δέν προλαβαίνετε με αυτά που έχετε κάνει και έχετε πεί εδω μέσα,μήν ελπίζεται,ήδη μαζεύουν ξύλα για του λόγου σας.

γιατί θα φανούν τα κολλαράκια μας.
Νομίζω ότι αυτό το σημείο το έχουμε ξεπεράσει σελίδες πριν... ?

• Haha
Reactions: MGs
Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχουν Αυστραλοι σκηνοθέτες. ?

Μόνον τον Philippe Mora ήξερα , αλλά αυτός είναι και μισός Γάλλος?
Την κάμερα θα την κρατάει απο την μεριά που είναι το Γαλλικό χέρι.?

• Haha
Reactions: LK
Terry,λόγο του ότι δέν θέλω να φαίρνω σε δύσκολη θέση με offtopic και κανονισμούς τους Moderators,καλύτερα δέν θα ήταν αντί για synth να είχε το κομμάτι ένα μπάσο με 4 χορδές ?,όπως χθές βράδυ ?  και να παίζει ένας έλληνας με το ένα δάκτυλο τεντωμένο ?,σε κάποιο αξιόλογο στούντιο της αγγλίας?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχουν Αυστραλοι σκηνοθέτες. ?
Εντάξει, μικρό το κακό. Οι flat earthers δεν ξέρουν ότι υπάρχει η Αυστραλία ?

Εγω είμαι μουσικολογος διδάκτωρ γιοροβιζιονολογος
Άσε Cos, έρχεσαι δεύτερος...?

image.png

Είναι λίγο μπαγιάτικο, είπαμε θα τσεκάρουμε μήπως χρειάζεται καμιά ανόρθωση ο Τέρρυ, νέα εισαγωγή ο Τρόλευ θα παίξει ηλεκτρικό πλυντήριο και ο Καταρράκτης θα κρατάει τη σαλιάρα του Γκίλλαν

Είμαι σίγουρος θα πάμε καλά

Στο 6.50 απολαύστε τα χορευτικά του Καταρράκτη που ανέβηκε στη σκηνή

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
  • Haha
ο Τέρρυ, νέα εισαγωγή ο Τρόλευ θα παίξει ηλεκτρικό πλυντήριο και ο Καταρράκτης θα κρατάει τη σαλιάρα του Γκίλλαν
Φίλος ξέχασες @LK και την αφεντομουτσουνάρα σου - βάλε και τον @Nestoras χωράει... Μέχρι έξι πάνω στη σκηνή.

Ουτε γω ξέρω
Καλά εσύ δικαιολογείσαι  γιατί δεν ζεις Ελλάδα. Αλλά ο Cos? Να μην ξέρει τον Νο1 Γιουροβιζιονολόγο της Ευρώπης, τον expert του είδους και πανελίστα στην εκπομπή της Καινούργιου, Γιάννη Πουλόπουλο? ? 

Εδώ είμαι βρε.Απο το 2010 μόνιμα.
Ε, τότε κι εσύ απαράδεκτος! ΤΙ κάνεις ρε φίλε 14 χρόνια στα πάτρια εδάφη? Tv δεν έχεις ανοίξει ποτέ να δεις κάνα πρωινάδικο? Αμ εκεί γίνονται όλες οι σοβαρές αναλύσεις για την Eurovision, εκεί έχουν στρώσει στασίδι όλοι οι experts τα τελευταία χρόνια.

• Μπερδεύτηκα

Απο το link του Terry ξανα άκουσα 2 φορά της Κύπρου.Ωραία παραγωγή,μου αρέσει  ο ήχος.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Back