Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Καλά εσύ δικαιολογείσαι  γιατί δεν ζεις Ελλάδα. Αλλά ο Cos? Να μην ξέρει τον Νο1 Γιουροβιζιονολόγο της Ευρώπης, τον expert του είδους και πανελίστα στην εκπομπή της Καινούργιου, Γιάννη Πουλόπουλο? ? 
Την καινούργιου την ξέρω. Αυτόν πρώτη φορά τον βλέπω. 

1 λεπτό πριν, MGs είπε

Εγώ το είπα από την αρχή, Κύπρο θα ψηφίσω... image.gif    image.gif   image.gif

Την καινούργιου την ξέρω. Αυτόν πρώτη φορά τον βλέπω. 
Στην εκπομπή της είναι. Παλιός πανελίστας και expert στο Eurovisionικό ρεπορτάζ...

Απομακρύνετε τα παιδιά από τις οθόνες

image.png

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εμένα με έχει φάει η αγωνία... Άντε να έρθει η άλλη εβδομάδα γιατί τα ματσάκια είναι διαδοχικά και ορισμένοι καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα - και δεν αναφέρομαι μόνο στη Eurovision ?

Δράττομαι δε της ευκαιρίας να ορίσω τον αυτοχρισθέντα expert ευροβιζιονολόγο κ. @cos_dr ειδικό συνεργάτη του νήματος, ο οποίος το ερχόμενο Σάββατο θα επιφορτιστεί με άμεσες αναλύσεις κατά την εξέλιξη του διαγωνισμού όσον αφορά το ερμηνευτικό κομμάτι. 

Για όλα τα άλλα- χορογραφίες, εικόνα, σκηνοθεσία- ελπίζω στην αρωγή του κ. συνήγορου @LK που κατέχει το άθλημα...

Εμένα μ’ έκλεισαν οι Σουηδοί. 
Και εμένα,ρώτησα εδώ κοντά στην γειτόνια,κανείς δεν είδε πού μπήκαν,θα περίμενω λίγο,έχουν αφήσει alarm ανοιχτά,λογικά δέν θα αργήσουν.

Μην φύγετε χωρίς εμένα...

Εν τω μεταξύ ελπίζω οι πρόβες να αφορούν μόνον ηχο-χορο, γιατί αν βγουν με αυτά τα ρούχα, αρτίστα και μπαλέτο,  θα γίνουμε διεθνώς ρεζίλι. 

Όλα λάθος. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Trending...

Back