Νομίζω ότι αυτό το σημείο το έχουμε ξεπεράσει σελίδες πριν... ?γιατί θα φανούν τα κολλαράκια μας.
Την κάμερα θα την κρατάει απο την μεριά που είναι το Γαλλικό χέρι.?Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχουν Αυστραλοι σκηνοθέτες. ?
Μόνον τον Philippe Mora ήξερα , αλλά αυτός είναι και μισός Γάλλος?
Ποιος είναι αυτός?Εντάξει, μικρό το κακό. Οι flat earthers δεν ξέρουν ότι υπάρχει η Αυστραλία ?
Άσε Cos, έρχεσαι δεύτερος...?
Προβολή συνημμένου 44275
Τυχαία θα έλεγα στο Μπέρμιγχαμ ?σε κάποιο αξιόλογο στούντιο της αγγλίας?
Ουτε γω ξέρω,αλλα άν δέν κλείσουν καμιά πόρτα εκεί που είναι,θα αρπάξουν καμιά πνευμονία.Ποιος είναι αυτός?
Τις σωματοδομές των άντρων -μελών του μπαλέτου μπορώ να τις σχολιάσω ; ?Τυχαία θα έλεγα στο Μπέρμιγχαμ ?
Πάντως σε on mode και για να αναπτερώσω το ηθικό...
Eurovision: H Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στα προγνωστικά του televoting
Μέσα...Εγω μπαλέτο ?
Καλά εσύ δικαιολογείσαι γιατί δεν ζεις Ελλάδα. Αλλά ο Cos? Να μην ξέρει τον Νο1 Γιουροβιζιονολόγο της Ευρώπης, τον expert του είδους και πανελίστα στην εκπομπή της Καινούργιου, Γιάννη Πουλόπουλο? ?Ουτε γω ξέρω
Εδώ είμαι βρε.Απο το 2010 μόνιμα.Καλά εσύ δικαιολογείσαι γιατί δεν ζεις Ελλάδα.
Ε, τότε κι εσύ απαράδεκτος! ΤΙ κάνεις ρε φίλε 14 χρόνια στα πάτρια εδάφη? Tv δεν έχεις ανοίξει ποτέ να δεις κάνα πρωινάδικο? Αμ εκεί γίνονται όλες οι σοβαρές αναλύσεις για την Eurovision, εκεί έχουν στρώσει στασίδι όλοι οι experts τα τελευταία χρόνια.Εδώ είμαι βρε.Απο το 2010 μόνιμα.
Να στείλω και μια χημική τουαλέτα, έτσι για παν ενδεχόμενο??,LΚ στείλε ΧηΜιΚη ΔιΑιτΑ.