Gibson Firebird X: απο το καλο στο καλυτερο...

Εγώ αντίθετα, χαίρομαι όταν τέτοιες εταιρίες τολμάνε...ακόμα και να φάνε τα μούτρα τους. Η τιμή της βέβαια δείχνει ότι δεν είναι για όλους...από την άλλη δεν με ενοχλεί το τέτοιου είδους marketing...με ενοχλούν τα μπλέ κουμπάκια που δεν του πηγαίνουν και το παρδαλό μπράτσο...στοιχεία που διώχνουν πελάτες που αγοράζουν με το μάτι και όχι με τις δυνατότητες του οργάνου.

δηλαδη αν καταλαβα καλα ειναι μια variax με 5 χιλιαρικα και το λογοτυπο της gibson ;

προβλεπω παντως να γινεται πολυ συλλεκτικη

Μια η πρωτοτυπη και αλλη μια στα χερια αυτου που θα κερδισει τον διαγωνισμο που λεει το banner.  ;D

Η χαρά του μπλιμπλικά είναι αυτή η κιθάρα! "Τούμπανο" πακέτο που θα ήθελα να δω/ακούσω από κοντά. Όχι οτι υπάρχει περίπτωση να την αγοράσω αλλά έτσι για την εμπειρία.

Mωρε δε λεω η τυχη βοηθαει τους τολμηρους ,ο τολμων νικα,πενια τεχνας κατεργαζεται και αλλα τετοια ωραια!

Αλλα αναρωτιεμαι αν εχει αναγκη μια τετοια εταιρια να βγαζει  το Εντερπραις για κιθαρα ... ::)Μπορει και να ειναι προιον ερευνας ξερω κι εγω...Τι να ειπω!

chord είπε:
Αλλα αναρωτιεμαι αν εχει αναγκη μια τετοια εταιρια να βγαζει  το Εντερπραις για κιθαρα ... ::)Μπορει και να ειναι προιον ερευνας ξερω κι εγω...Τι να ειπω!
Θα έλεγα πάντως, ότι δεν είναι προϊόν Marketing...αντίθετα το Marketing θα έδινε αγώνα για να μην βγεί ένα τέτοιο προϊόν.

Mωρε δε λεω η τυχη βοηθαει τους τολμηρους ,ο τολμων νικα,πενια τεχνας κατεργαζεται και αλλα τετοια ωραια!
Και εμάς βοηθάει όλη αυτή η ιστορία...να ξεφύγουμε από το 1950 που βγήκαν οι πρώτες ηλεκτρικές... ;)

NicolasAth72 είπε:
Ξεφυγε εσυ και αφησε μου οτι vintage ή reissue έχεις απο gibson/fender!   ;D
Μα δεν έχω κανένα κόλλημα με τέτοια...και δεν έχω καμμία τέτοια. Η gibson μου είναι του 2006. ;)

Αντιθέτως πιστεύω ότι οι σύγχρονες κιθάρες (και τα σύγχρονα υλικά), παίζουν καλύτερα από τα παλιά...άσε που δεν πιστεύω και στα πνεύματα που "κατοικούν" μέσα στα παλιά ξύλα...ούτε στις νεραϊδες ;D

marathon είπε:
Εγώ αντίθετα, χαίρομαι όταν τέτοιες εταιρίες τολμάνε...ακόμα και να φάνε τα μούτρα τους.
Συμφωνώ.Στην ουσία είναι μία -ας μου επιτραπεί ο όρος- "εφαρμοσμένη βυθομέτρηση" της αγοράς και μία προσπάθεια (όπως και με τις πρώτες Robot) πρόβλεψης των "τάσεων" που θα επικρατήσουν τελικά.

Η Gibson ανέκαθεν ήταν πολύ πιο μπροστά από την εποχή της.Τρανό παράδειγμα οι θρυλικές burst του 58-60 που όταν βγήκαν πάτωσαν και αποσύρθηκαν "άρον-άρον",διότι πολύ απλά η αγορά δεν ήταν έτοιμη-ώριμη.Σήμερα βέβαια, πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στον Σαμαέλ για να πάρεις μία original burst... ;D

Εμένα μου φαίνεται λίγο...

yhst-11569676815435_2129_578083994

Τώρα βέβαια αν μου την έκαναν δώρο στη γιορτή μου...θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και θα την κράταγα. ;D

Βασικα πιστευω πως η gibson θα επρεπε να κραταει σταθερα τα κλασσικα μοντελα της και ταυτοχρονα ας βγαλει οσες<<πειραματικες>> κιθαρες θελει.(οι οποιες ειναι πραγματι εντυπωσιακες κ αξιζει να τις βγαζουν).

iamnohero είπε:
Βασικα πιστευω πως η gibson θα επρεπε να κραταει σταθερα τα κλασσικα μοντελα της και ταυτοχρονα ας βγαλει οσες<<πειραματικες>> κιθαρες θελει.(οι οποιες ειναι πραγματι εντυπωσιακες κ αξιζει να τις βγαζουν).
Ποιός σου είπε οτί δεν τα κρατάει?

Για μπλιμπλικαδες, enterprise, πολλά κουμπακια....

Ολα αυτα για 5-6 σκορπια πραγματακια ;D

Κιθαριστες :P

Πολλά κουμπακια και εντερπραιζ ειναι αυτο, μην μπερδευεστε

images

Trending...

Νέα θέματα

Back