Θα συμφωνήσω με τον Messalion ότι με 400 ευρώ και κάτι παραπάνω φτιάχνεις μια χαρά συστηματάκι για να τρέξεις το Cubase εφ όσον οι δυο υπολογιστές που έχεις ήδη δεν μπορούν να το σηκώσουν(αν μπορείς πες ακριβώς τι περιλαμβάνουν απο hardware αλλά και τι άλλα προγράμματα τρέχεις στα δυο pc σου)!
Messalion θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο τουλάχιστον με το πρώτο σύστημα(δεν μιλάω για το δευτερο μιας και έχεις βάλει AMD επεξεργαστή και πέρα από τον Athlon που έχω στο Laptop μου δεν μπορώ να εκφέρω άποψη και επίσης έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια στους Intel

)
Αρχικά η κάρτα γραφικών που έχεις βάλει στο link νομίζω ότι είναι υπερβολική.... ;D Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με κάποια στα 512, άντε 1GB αν θέλει να παίξει και κανένα παιχνίδι!Πάντως για ένα σύστημα που θα τρέχει μουσικές εφαρμογές, η κάρτα γραφικών είναι ίσως το πιο αδιάφορο κομμάτι!Επίσης θα πρότεινα κάρτα γραφικών με παθητική ψύξη για μείωση θορύβου!
Επίσης,για RAM θα πρότεινα μια ματιά και στις Mushkin, οι οποίες, απ όσο μου έχουν πει άτομα τα οποία ασχολούνται εξ ολοκλήρου με Audio συστήματα, είναι πρώτες στις προτιμήσεις όσων φτιάχνουν Audio pc!Να προσθέσω ότι κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην αμερική και για 2x2GB θα σου βγουν στο 30ευρω!Και ναι, έχω Mushkin στο pc μου και τις θεωρώ αξιόπιστες και εγώ ο ίδιος... ;D
Για κουτί δεν κατάλαβα ποιο προτείνεις γιατί στο link είχε πολλά!Όπως και να χει θα πρότεινα κάποιο που να έχει αρχικά αθόρυβους ανεμιστήρες, καλό airflow, cable management ώστε να μην είναι το κουτί στο εσωτερικό του σαν ένα πιάτο με μακαρόνια ;D
Εϊναι πολύ σημαντικό να ψύχονται σωστά τα διάφορα components τόσο για την απόδοση του συστήματος όσο και για τον θόρυβο που θα κάνουν τα κομμάτια που αναλαμβάνουν την ψύξη(ανεμιστήρες, ψύκτρα επεξεργαστή, κλπ) αναλογα με τον ρυθμο λειτουργιας τους!
Τέλος για τροφοδοτικό, εγώ θα πρότεινα να είναι αρχικά από κάποια αξιόπιστη εταιρία(προσωπικά δεν θεωρώ την Turbo-X μία τέτοια) και γύρω στα 450-500Watt θα είσαι εντάξει!Μην το παραμιλησεις...Όταν μιλάμε για ρεύμα είναι σοβαρά τα πράγματα!