trifonas96
Θαμώνας
Γεια σας!Είμαι ένας μέτριος επίδοξος ντράμερ και θέλω ένα φθηνό (150 με 200ε) και καλό ή έστω μέτριο σετ πιατινιών!
Προτάσεις?
Ακριβώς αυτό. Αναλόγως τι θες, τι απαιτήσεις έχεις απ' τα πιάτα σου κ.λπ. τα πιάτα δεν καταλέγονται αμφιμονοσήμαντα (τι θυμήθηκα ρε συ; λέξη μαθηματικών λυκείου.. ;D). Δηλ. δεν λες "αυτό κάνει 100 άρα είναι χειρότερο απ' αυτό που κάνει 200 ή 300". η τιμή παίζει ένα ρόλο αλλά δεν είναι στάνταρ.hwept είπε:Δυστυχως το καλο ή μετριο πιατο επειδη δεν οριζεται ποσοτικα, ειναι εντελως αφηρημενη εννοια.
Έχω ήδη ένα crash paiste της σειράς 302.Να το κρατήσω?Nordic είπε:Tα πιο σημαντικα πιατα στο σετ ride to hi hat.Δωσε καποια χρηματα παραπάνω για αυτα και πάρε κανενα stagg crash για αρχη....
Γιατί να μην το κρατήσεις? ???trifonas96 είπε:Έχω ήδη ένα crash paiste της σειράς 302.Να το κρατήσω?
+1pandev είπε:εγω πιστευω οτι οσο ασχημο και να ειναι ενα πιατινι ειναι ενα ακομα ηχοχρωμα που μπορεις να χρησιμοποιησεις .δεν ειναι κακο να υπαρχει
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ + 10000000000000000000000000000000.Ελεοςhwept είπε:Παρε τηλ ή μπες στο site ρε αρχηγε. Δε θα σου πεσει ο ****ς
Μηπως να παμε και να στα αγορασουμε και να στα φερουμε σπιτι?
Ολα μασημενα τα θελεις? Ελεος
ΑΡΡΡΓΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡhwept είπε:Παρε τηλ ή μπες στο site ρε αρχηγε. Δε θα σου πεσει ο ****ς
Μηπως να παμε και να στα αγορασουμε και να στα φερουμε σπιτι?
Ολα μασημενα τα θελεις? Ελεος
Ο hewpt εχει δικιο φιλε μου αν κοιταξεις τα threads ορισμενα νεα μελη παρ'οτι λαμβανουν εμπεριστατωμενες απαντησεις που εχουν σκοπο να τους βοηθησουν εχουν μερικεσ φορες μια ταση να τα θελουν ολα στο πιατο .Πραγμα που δεν ειναι σωστο για τους ιδιους πρωτον διοτι μια εξ ιδιων ερευνα αγορας ειναι οτι καλυτερο για ολους διοτι ενας απο εμας μπορει να κανει και λαθος και να γινει "ρομπα".Αυτος ειναι ο λογοσ που ο hewpt απαντησε με αυτον τον τροπο.ndnikola είπε:ΑΡΡΡΓΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Παιδιά εαν σας κάνει τόσο κόπο και εκνευρίζεστε τόσο πολύ, δεν βρίσκω τον λόγο να απαντάτε σε αυτό το thread. Θα ήταν πιο χρήσιμο όντως να συζητήσετε την προοπτική του δικού σας καταστήματος.