Frankfurt Musikmesse 2008

Yameth

Jack of all trades
Moderator
Staff member
Φίλοι μου από αύριο θα βρεθώ στην Φρανκφούρτη για την φετινή έκθεση.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση Μουσικής τεχνολογίας για όσους δεν ξέρουν.

Ανοίγει τις πόρτες αύριο για τους επαγγελματίες και δημοσιογράφους και διαρκεί μέχρι και την Κυριακή που επιτρέπεται η είσοδος και στο ευρύ κοινό.

Θα φωτογραφίσω ότι μου κάνει εντύπωση (όπως και τα προηγούμενα χρόνια) αλλά θα φροντίσω να μη τις χάσω φέτος...  ;D

Θα συναντήσω πολλούς σχεδιαστές, μουσικούς και θα συζητήσω με τους κατασκευαστές. Θα τα πούμε σύντομα.

Μmmm....Musikmesse....

drooling_homer-712749.gif

Toυ χρόνου να'μαστε καλά και θα σας δω εκεί (γ&^%#ώ την ατυχία μου). Για την ώρα...

LH%20mice.JPG

;D :)

Καλά να περάσεις yameth, περιμένουμε αποκαλυπτικές photo και videa.

@Bloody, εδώ είναι:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπόν, ειλικρινά ένα από τα πρώτα πράγματα που είχα σχεδιάσει να κάνω (άσχετα αν προέκυψε πολύ δουλειά και ματαιώθηκε το σκηνικό) ήταν να πάω στα events με Κerry King και Paul Gilbert στο σταντ της Marshall, όπως και να δω τον συνήθη ύποπτο Greg Koch στην Fender.

Θα εξέφραζα το θαυμασμό μου στον Κing για την ιστορική του σημασία (όχι, δεν θα του έλεγα ότι μοιάζει με το τσίρκο Μεντράνο - βαριέμαι να τον ξυλοφορτώνω αν θιχτεί) και ευγενικά θα ρωτούσα τον Gilbert πώς αντιδρά σε αυτούς που τον κατηγορούν ότι παίζει παπάδες αλλά χωρίς ψυχή (δεν κάνω πλάκα, ειλικρινά σχεδίαζα να τα κάνω αυτά, και διάφορα άλλα, όπως να ανταλλάξω κάτι γνώμες με πεταλοεφευρέτες, να παίξω με το Resonator Neuronium, το Access Snow, τον φρέσκο μικρούλη Peavey Windsor κλπ)

Πολύ βλοσυρή είναι... ό,τι πρέπει για να μη βγάλουμε κιχ.

Κι εμένα όνειρο μου είναι να βρεθώ σε μια τέτοια έκθεση. Ειδικά θα ήθελα να γνωρίσω τον Bert Smorenburg συνήθη ύποπτο παρουσιαστή της Yamaha. O άνθρωπος δεν παίζεται κυριολεκτικά.....  Ζηλεύω , ζηλεύω , ζηλεύω !!!

Εύχομαι καλό ταξίδι γεμάτο νέες εμπειρίες και γνώσεις...

Δυό λόγια για την φετινή έκθεση και αρκετές φωτό που κάποιες είναι καλές και άλλες είναι στο όριο του... κουνημένου, αλλά δίνουν μια γεύση του τι έγινε φέτος.

Στα Άρθρα.

Ακολουθήστε το link.

Ώρε Παναγιά μου κάτι πράματα... :o :o :o

Αρχηγέ... Είμαι από τώρα μέσα γι' αυτό που λέγαμε προχθές! :)

Πολύ ωραίες οι φωτό !!! Σαν να ταξιδέψαμε κι εμείς εκεί ! Αλλά ..... άλλο να τα βλέπεις κι άλλο να τα ακούς κιολάς !!!

Ένας από τους λόγους που μουτζώνομαι καθημερινά, είναι ότι μετά από 6 χρόνια ζωής στη φρανκφούρτη, δεν έχω πάει στη musikmesse.... ξέρω ξέρω, δεν θα βγάλω ποτέ κριθαράκι στο μάτι

ειδα video απο ατομο που πηγε, και το clue ηταν το σκασιμο του Jim Marshall με Limo που ειχε πινακιδα:

JCM 800 ! ! !

χεχε....  οποιος εχει τα γενια, εχει και τα χτενια, που λενε....  ;D

alderbody είπε:
ειδα video απο ατομο που πηγε, και το clue ηταν το σκασιμο του Jim Marshall με Limo που ειχε πινακιδα:

JCM 800 ! ! !

χεχε....  οποιος εχει τα γενια, εχει και τα χτενια, που λενε....  ;D
hehehehe! ΘΕΟΣ! Ναι το είδα κι εγώ! Μάλλον από το ίδιο άτομο!  8)

Τα δικά μου highlights από την Messe :

1) Να ήταν όλες αυτές οι καμπίνες συνδεδεμένες και να έκανα μόνο ένα γκρανγκ !

orange1.jpg

orange2.jpg

2) Θα μπορούσα να γίνω μπασίστας για να παίζω με αυτό το όργανο...

pagelli1.jpg

3) Η warwick ξέρει να κάνει διαφήμιση...

warwick.jpg

Ε, τι να λέμε τώρα, αφού τα ξέρετε.........

PRS_Semi_acoustic.JPG

Ξέρουμε τίποτα για το καινούριο μωρό της οικογένειας PRS;;;;;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back