panorios
Παλιά καραβάνα
σαν απάντηση στο helix?panorios είπε:
Λιγο δυσκολο να ειναι απαντηση σε κατι που βγηκε ΜΕΤΑ απο αυτο... ;D ;Ddarshan είπε:σαν απάντηση στο helix?
Ναι ρε, εννοείται το ένα απάντηση στο άλλο. Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί να μην υποστηρίξουν το Axe fx με μια πενταλίερα και έβγαλαν ολόκληρο προϊόν.Superfunk είπε:Λιγο δυσκολο να ειναι απαντηση σε κατι που βγηκε ΜΕΤΑ απο αυτο... ;D ;D
(το AX8 εχει ανακοινωθει απο τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ....και το Helix απο τον ΙΟΥΝΙΟ)
Την τιμή την έδωσαν αφού είχε βγει το helix.Superfunk είπε:Λιγο δυσκολο να ειναι απαντηση σε κατι που βγηκε ΜΕΤΑ απο αυτο... ;D ;D
(το AX8 εχει ανακοινωθει απο τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ....και το Helix απο τον ΙΟΥΝΙΟ)
Από όσο γνωρίζω υπάρχει αντίστοιχη πεταλιέρα controller για το Axe.otto## είπε:Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί να μην υποστηρίξουν το Axe fx με μια πενταλίερα και έβγαλαν ολόκληρο προϊόν.
Γιατι αλλη δουλεια κανει το AXE FX & αλλη δουλεια το ΑΧ8 (το οποιο εχει μονο εφε και οχι ενισχυτες),επισης αλλη ΤΙΜΗ εχει το ΑΧΕ FX & αλλη το ΑΧ8.Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί να μην υποστηρίξουν το Axe fx με μια πενταλίερα και έβγαλαν ολόκληρο προϊόν.
Μόνο εφέ έχει το FX8. Το ΑΧ8 έχει κανονικά και προσομοιώσεις ενισχτυτών όπως το AXE FX απλά προσφέρει λιγότερη ευελιξία στο signal chain καθώς έχει μικρότερη επεξεργαστική ισχύ.Superfunk είπε:Γιατι αλλη δουλεια κανει το AXE FX & αλλη δουλεια το ΑΧ8 (το οποιο εχει μονο εφε και οχι ενισχυτες),επισης αλλη ΤΙΜΗ εχει το ΑΧΕ FX & αλλη το ΑΧ8.
Πεταλιερα για το Axe Fx υπαρχει φυσικα.
https://shop.fractalaudio.com/MFC_101_MIDI_Foot_Controller_p/fas-006.htm
Και ακουστικά ειναι μια καλη αναβάθμιση αν αλλάξεις σε καλύτεραrage είπε:Αυτο Ελλαδα το φερνει κανενας? Kαι γενικα προϊοντα της Fractal.
Ειμαι σε αναζητηση rack η pedal board. Για κεφαλη ουτε λογος μιας και χωρος στο σπιτι δεν υπαρχει, ουτε καν δυνατοτητα για εντασεις!!!
Παιζω χρονια με ενα pod 2.0 και ακουστικα αλλα πλεον θα ηθελα να αναβαθμιστω λιγο.
Κοιταω και το helix αλλα απο αυτα που διαβαζω...
Kemper φωτάκια για την ακρίβειαJasemeister είπε:ΕΧΕΙ ΠΙΟ SPACE ΦΩΤΑΚΙΑ ;D
Χαστουκάρα είναι βασικά. Κάποιος που σκέφτεται να δώσει πάνω από 1,5 χιλιάρικο για πολυεφέ δεν θα σκεφτεί τα έξτα 120 ευρώ του ΑΧ8 και ας χρειαστεί να αγοράσει μετά έξτρα Expression pedal.metalmike είπε:Όσο για την τιμή μάλλον κάτι λάθος κάνετε για να λέτε για χαστουκάκι --> http://www.g66.eu/el/products/fractal-audio/ax8
1649 το AX8 και 1525 το Helix (το οποίο περιλαμβάνει και το pedal)!
Επειδή φαντάζομαι τα έχεις δοκιμάσει και τα 2 προσωπικά και έχεις άποψη ε; Κερδίζει με τι κριτήρια; Πέρα από την τιμή που έχει χάσει!Loki είπε:Χαστουκάρα είναι βασικά. Κάποιος που σκέφτεται να δώσει πάνω από 1,5 χιλιάρικο για πολυεφέ δεν θα σκεφτεί τα έξτα 120 ευρώ του ΑΧ8 και ας χρειαστεί να αγοράσει μετά έξτρα Expression pedal.
Αν κόστιζε 1800-1900 θα ήταν άλλη ιστορία, αλλά πιστέυω ότι σε αυτή την κατηγορία κερδίζει το ΑΧ8