bloody_sunday είπε:
Είναι της Hylight era. Άξιος. Κι εγώ φλερτάρω με έναν τέτοιο κόμπο. Κοίτα προσεκτικά γιατί είναι πολύ πιθανό να έχει υπογραφή με μαρκαδόρο του ατόμου που έκανε την τελική επιθεώρηση και burn in test (αν είσαι τυχερός, ο ίδιος ο Harry Joyce).
ΥΓ. Μην ξεχάσεις να γεφυρώσεις τα κανάλια, πετάει!!! Μόνο έτσι πρέπει να χρησιμοποιείται αυτός ο ενισχυτής! ;D
Δυστυχως δεν εχει υπογραφη harry joyce! Τα κανάλια δεν τα γεφυρώνω, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Προτιμάω το καθαρό.Αλλωστε δεν τον ανοιγω ακομη πολυ και τον κραταω μονο σπίτι.
O combo θα είναι τρομακτικά βαρύς φοβάμαι! Ελπίζω να σου κάτσει γιατί είναι σπάνια περίπτωση! θα εχει και το κατάλληλο μεγάφωνο ...
Νικόλα, αυτός είναι ο
γνωστός Hiwatt;
Και έχει Mullard και Valvo;
Και δεν τον έχω κλέψει;; >

;D
Ρε λαμπάκια! Όχι, δεν είναι ο γνωστός σου hiwatt !

είναι άλλος ;D …
(ο γνωστος σου ειναι 100ρης)
Όσο για τις mallard κλπ όλα ωραία αλλά δεν νομίζω να έχουν πολύ ζωή ακόμη.Προς το παρόν θα αλλάξω τις τελικές να δω-ακούσω τι παίζει
Ξέρεις οτι εισαι ευπρόσδεκτος, αλλά πρέπει πρώτα να έρθεις, κανιμόθριε…
Ευγε! εκπληκτικο ευρημα!
Τον λειτουργεις κανονικα?
Το λεω γιατι αν αυτοι οι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες ειναι 23 ετων, κινδυνευει το μηχανημα ανα πασα στιγμη να παθει ζημια.
Θελουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλλαγη ΟΛΟΙ οι ηλεκτρολυτικοι (δηλαδη σε περιπτωση που δεν γνωριζεις, αυτα τα μεγαλα κυλινδρικα πραματα που γραφουν πανω RS και ολα τα ομοιά τους καθως και ολοι οι πυκνωτες που εχουν επανω σημαδια πολικοτητας)
Γενικως, ενα καλο checkup απο ατομο που ξερει τι κανει, ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
ευχαριστώ! Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μου, οι ηλεκτρολυτικοί πρέπει να είναι 'μαμίσιοι' , μάλλον έχουν λίγη ζωή ακόμη αλλά ναι, θέλουν αλλαγή. Γι αυτό και προς το παρόν τον λειτουργώ λίγο και χαλαρά, σε σπιτικές εντάσεις. Ενα restoration ειναι στα υποψη, ξεκινώντας από τελικές λυχνίες που μου είναι πιο εύκολο, και στη συνέχεια re-cap. Aν και έτσι όπως είναι παίζει μια χαρά (αλλά για πόσο ακόμη?).
Υπάρχουν κάτι πρόχειρα clips για μια πρωτη ιδέα (δες στα τεστ
εκει που λέει για τα πεταλακια Αrtec). Θέλω εντυπώσεις! Επιφυλάσσομαι για κάτι καλύτερο στο μέλλον.