Φευγα απο τα fender (ειναι μπαναλ για τη δουλεια αυτη πλεον), και κοιτα για ενα Marshall MA 100c.kostsoto είπε:ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.παιζω δημοτικα τραγουδια σε πανηγυρια και χρειαζομαι ενα ενισχυτη με δυνατο αλλα κυριως καθαρο ηχο, τι προτεινετε;δεν ξερω ο συγκεκριμενος(the twin) αν εχει καθαρο ηχο.τωρα παιζω με ενα fender 45w καθαρος ενισχυτης αλλα χωρις μεγαλη ενταση.
μια χαρα θα εισαι με τον red knob .kostsoto είπε:ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.παιζω δημοτικα τραγουδια σε πανηγυρια και χρειαζομαι ενα ενισχυτη με δυνατο αλλα κυριως καθαρο ηχο, τι προτεινετε;δεν ξερω ο συγκεκριμενος(the twin) αν εχει καθαρο ηχο.τωρα παιζω με ενα fender 45w καθαρος ενισχυτης αλλα χωρις μεγαλη ενταση.
οποιος σου ζηταει για 135αρι 1000 ευρω μαλλον ειναι...μακρια νυχτωμενος,το πολυ 600 ευρω πρεπει να δωσειςτελευταια πουλιουνται αρκετοι fender 135w περιπου στα 1000 ευρω.θα μπορουσα να διαθεσω ενα τετοιο ποσο αλλα φοβαμαι γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι αρκετα δουλεμενοι και πιθανον πιραγμενοι. και δε γνωριζω πολλα απο τεχνικα θεματα για ενισχητες
ναι,για αυτο κανουν...σχεδον οσο και οι ενισχυτες... ;DΤα GBL ηχεια, σε σχεση με αυτα που εχουν οι fender απο τη μανα τους, ειναι τοσο καλυτερα οσο λενε πολοι;
... και από Καφάση ξέρει...kostsoto είπε:φιλε μου αφου ξερεις απο Σουκα και πιθανον και απο κωστα πιτσο εισαι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ μου.
Thomannkostsoto είπε:φιλε μου αφου ξερεις απο Σουκα και πιθανον και απο κωστα πιτσο εισαι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ μου.Και σιγουρα καταλαβαινεις γιατι ηχο ψαχνω.Για πες μου γιαυτα τα ηχεια που μπορω να τα βρω;(η μονο στο thoman)
Tον Πιτσο ωρε δεν θα ηξερα?Θεος ειναι ο ανθρωπος....και πιθανον και απο κωστα πιτσο
Fender USA με Floyd Rose 1992
€1,800
Fender Stratocaster 1994 fire-era USA made with Mexican specs
€1,300
Χολαργός
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Jim Root Telecaster Copy
€220
Πετρούπολη
Fender American Standard Stratocaster
€1,100
Αθήνα