Paris K
Μόνιμος θαμώνας
στη λογικη του line6 hx effects, περιέχει 120 εφφε της boss χωρις μοντέλα ενισχυτων
αν δεν το ακούσουμε ή απο κοντά δεν θα ξέρουμε, όπως και η τιμή που κυκλοφορεί με πόσο θα καταλήξει359€ με δύο κουμπιά να πατάς... Η GX10 στα 349€ έχει και amp modelling και εφφέ... Κάπως μου ακούγεται
Βέβαια θα με απασχολούσε το ποσο εύχρηστο ειναι σαν σχεδιασμος το λογισμικο και ποσο παραμετροποιήσιμα ειναι τα εφε. Ελπιζω να εχουν ολη την παραμετροποιηση που προσφέρει η boss και στα κανονικα μεμονωμενα της πεταλια.
Σε φιλοσοφία ή σε ήχο; Όταν μου λένε "ακούω διαφορές ανάμεσα σε vintage/modern delay αισθάνομαι τέρμα άσχετος"Δε με έπεισαν τα demos, τα fx μου ακούγονται λίγο παλιακά και δεν το λέω με την καλή έννοια![]()
Δεν πρόλαβα να δω κανενα βιντεο. Θα το δω αργότερα.Στα βίντεο που ήδη κυκλοφόρησαν είναι τρομερά εύκολο (δεν χρεια΄ζεσαι ούτε να διαβάσεις το manual) και υπάρχουν περισσότερες παραμετροποιήσεις από όσες έχει το αντίστοιχο πετάλι (για παρα΄δειγμα, στο BD-2, μπορείς να "πειράξεις" τα μπάσα ή να προσθέσεις dry ήχο - για να πάρεις μια ιδέα).