Fender Pawn Shop Special Ramparte Amp

ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τα pawn shop amps της fender ειναι limited production για ενα χρονο παραγωγης....αφου πουλανε αβερτα...

εγω περυσι πηρα και τον greta και τον excelsior special edition....και οι 2 καταπληκτικοι...ο greta πολυ ωραιος τσιτωμενος για root blues με το μικρο μεγαφωνακι του εδινε μια χροια σαν απο mississipi μερια και ο excelsior ειναι για μενα αν οχι ο καλυτερος (σε λογικες εντασεις παντα) απ τους καλυτερους fender που εχω δοκιμασει...το 15αρι κανει απιστευτη δουλεια...τωρα για τον ramparte θα δειξει αλλα αυτο το limited production με αγχωνει...εχω ξεφυγει πια και απ το gas και τα πουλησα ολα και εμεινα με εναν ενισχυτη και 2 κιθαρες και ειμαι κουλ....σε αναγκαζουν να τρεχεις να βρεις φραγκα...η τωρα η ποτε του χρονου δεν θα υπαρχει

Δύο εταιρίες πλέον δεν κάνουν διαφήμιση, αλλά σινεμά.

Η Fender και η Louis Vuitton.

Τα κανάλια τους είναι απόλαυση.

Και να πεις ότι χρειαζόταν και τέτοια διαφήμιση…..μπράβο τους.

Tο βλέπω να πουλάει πολύ καλά. Πολύ καλή διαφήμιση! Μόλις  είδα το βίντεο  μ'έπιασε gas-ίτιδα

αυτο που μου τη βιδωνει με την pawn shop σειρα ειναι οτι σε βαζει σε τρυπακι να τρεξεις να το παρεις να βρεις γκαφρα και για τους 2 ενισχυτες οσο πιο γρηγορα γινεται πριν εξαντληθουν γιατι η παραγωγη τους ειναι μονο για εναν χρονο...ελεος!!!ουτε καν να το σκεφτεις δεν προλαβαινεις,μεσα σε ενα 6μηνο εχουν τελειωσει...και απορω γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα εσκιζαν σε πωλησεις

δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο, στην αμερικη (οπου ειναι και η βασικη αγορα τους) δεν εχουν τα φετιχ που εχουμε εμεις με αυτα. Θυμαμαι οταν πηγα, ειχα παθει με το ποσο φτηνοτερα ηταν ολα απο ευρωπη, θα περιμενες ολοι να εχουν gibson fender marshall κτλ με τις ντουζινες. Κι ομως, εμεις αναλογικα ειχαμε καλυτερα πραγματα, γιατι εκει και μετρουσαν το $$ πιο πολυ, και εχουν και αλλη λογικη, πιο μαζεμενη με τις αγορες..

προφανως, με τις στρατιες των marketing directors και consultants που διαθετει η fender, το μοντελο αυτο τους συμφερει οικονομικα.. Το ιδιο σου το post περιγραφει αρκετα καλα το γιατι  ;D

treloagori είπε:
...και απορω γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα εσκιζαν σε πωλησεις

σε αναγκαζουν να τρεχεις να βρεις φραγκα...η τωρα η ποτε του χρονου δεν θα υπαρχει

Μία λέξη μόνο:

Τεχνητές ανάγκες  ;D

αλλιως θα κάναν κι αλλοι αυτό

...εχω ξεφυγει πια και απ το gas και τα πουλησα ολα και εμεινα με εναν ενισχυτη και 2 κιθαρες και ειμαι κουλ....
και ποιά εταιρεία θέλει κάτι τέτοιο;  ;D

(Μη σου πω θα αναγκάζονταν να...παίζουν μουσική με τους φίλους τους αντί να μαζευουν κιθάρες)

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω.............

Θελω τον VAPORIZEEEEEER!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ;D

Ξερει κανεις ποτε θα ερθει προς τα μερη μας...δηλαδη στην Γερμανια :-\

Εγώ τους θέλω και τους τρεις. Δυστυχώς:

1. Είμαι ταπί.

2. Δεν έχω πού να τους βάλω.

3. Δε μου χρειάζονται.

Με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.

Jazzjoker είπε:
Εγώ τους θέλω και τους τρεις. Δυστυχώς:

1. Είμαι ταπί.

2. Δεν έχω πού να τους βάλω.

3. Δε μου χρειάζονται.

Με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.
1. Πούλα

2. Πούλα

3. Ανοησιες

;D

Superfunk είπε:
φοβερο βιντεο!  ;D

Η Tέλε στο Βίντεο είναι απλά μια κούκλα όπως και το ενισχυτάκι αλλά ένα  tone  τουλάχιστον λείπει.

Πολυ ωραιος φαινεται, αλλα...ειδε κανενας πως λειτουργει το Vaporizer? Κανει bypass το tone ΚΑΙ το volume για να δωσει αυτο το (ωραιο) boost. Που σημαινει (απ'οσο καταλαβαινω εγω) οτι ουσιαστικα παιζεις τον ενισχυτη τερματισμενο. Oποτε οχι μονο δεν χρησιμοποιειται εντος σπιτιου (12Watt λαμπα, 2x10'') αλλα ακομα και σε live/προβα αν οντως δε μπορεις να κοντρολαρεις την ενταση του ενισχυτη θα εχεις θεμα.

Το Reverb πάντως δεν πρέπει να είναι λαμπάτο.

Με δύο μόνο 12ΑΧ7, δεν γίνεται.

odis13 είπε:
Κανει bypass το tone ΚΑΙ το volume για να δωσει αυτο το (ωραιο) boost. Που σημαινει (απ'οσο καταλαβαινω εγω) οτι ουσιαστικα παιζεις τον ενισχυτη τερματισμενο. Oποτε οχι μονο δεν χρησιμοποιειται εντος σπιτιου (12Watt λαμπα, 2x10'') αλλα ακομα και σε live/προβα αν οντως δε μπορεις να κοντρολαρεις την ενταση του ενισχυτη θα εχεις θεμα.
σωστό...

Προφανώς, μόνο με το Volume της κιθάρας θα μπορείς να κοντρολάρεις τον ενισχυτή.

Ωμό, αλλά και κομματάκι δύσχρηστο...

σωστό...

Προφανώς, μόνο με το Volume της κιθάρας θα μπορείς να κοντρολάρεις τον ενισχυτή.

Ωμό, αλλά και κομματάκι δύσχρηστο...

...εως πολυ δύσχρηστο!!!

Σε αυτο το βιντεο παντως ακουγεται ισορροπημένη η μεταβαση απο καθαρο σε βρωμικο και το volume ειναι ανοιχτο full. Βεβαια video ειναι, αν δεν τον ακουσεις απο κοντα....

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back