οι MIJ δεν βγαινουν πια ( απο το 2000) ετσι κι αλλοιως,επισης παρα πολλες CIJ ηταν basswood.Η διαφορα MIJ & CIJ ειναι καθαρα ..χρονολογικηΟι CIJ εχουν alder body ενω οι MIJ εχουν Basswood
και οι cij non exported models? ???Superfunk είπε:Η διαφορα MIJ & CIJ ειναι καθαρα ..χρονολογικη![]()
δεν λεει αυτοαπό τα μέσα του 97, οι non exported japan φέρρουν το cij και οι exported το mij..
κι εμένα γιατί δεν μου στέλνανε τότε αυτό που ήθελα? και όχι μόνο σε μένα, αλλά οπουδήποτε έξω από ιαπωνία??Superfunk είπε:μπουρδες λεει.![]()
sorry mr.syperfunk..i was lost in translation.. ;DSuperfunk είπε:ξαναδιαβασε το ποστ μου,το "μπουρδες" το ειπα...διαβαζοντας τη...δικη σου "μεταφραση" (η οποια βεβαια ειναι λαθος ;D),διαβασα τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εγραφε και ανακαλεσα
μαλλον δεν θα ειχε ακουσει και πολλες γιατι με τους ΣΤΟΚ γιαπωνεζικους μαγνητες (που ειναι μαγνητες STRATOCASTER σε "κουτι" μαγνητων Jazzmaster) ειναι κομματακι δυσκολο.... ;Dμου ειπε οτι ακουγεται σαν αμερικανικη
Δεν πειράζει, ας το ρισκάρουμε, πες εσυ...STEFMAISTER είπε:ο μαστορας (ενας απο τους καλυτερους σε ολοκληρη την γη,ο οποιος επισκευαζει κιθαρες των πιο γνωστων μουσικων,αλλα δεν μπορω να σας πω ποιος ειναι αυτος,γιατι μετα θα πρεπει να πεθανετε ολοι) μου ειπε οτι...
Πολλα λεφτα το μπιχλιμπιδι ρε γμτ, παρα πολλα :-\Superfunk είπε:
Και εκτος απο αυτο ειναι και ασχημο!bihlas87 είπε:Πολλα λεφτα το μπιχλιμπιδι ρε γμτ, παρα πολλα :-\
Fender telecaster pickups
€50
Αθήνα
Fender USA με Floyd Rose 1992
€1,800
Fender Stratocaster 1994 fire-era USA made with Mexican specs
€1,300
Χολαργός
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Jim Root Telecaster Copy
€220
Πετρούπολη