¶κυρο παιδιά. Η φωτό που σας έδωσα (που φαίνεται προς το φυστικί) είναι απάτη. Σήμερα έπαιξα και με τις δυο (Classic Player 50's και Classic Player 60's) και είναι ανοιχτό γαλάζιο. Τι παιχνίδια μπορεί να κάνει ο φακός και το gamma του αισθητήρα...
Εξαιρετικά όργανα και τα δυο. Μου άρεσε ιδιαίτερα το custom wiring της 50s που επιτρέπει στο 1ο tone να επηρεάζει τον bridge μαγν.' date=' και η 3η θέση που πιάνει τους μαγνήτες bridge και neck ταυτόχρονα. Αυτά δεν τα είχε η 60s, μονάχα όντως πιο δυνατούς μαγνήτες. Το maple μπράτσο της 50s είναι τόσο καλοφτιαγμένο που είναι σαν να παίζεις πάνω σε βελούδο, σαν να μην έχει καθόλου τάστα (fretless wonder, που έλεγαν και για κάποιες
Gibson Les Paul πριν από 50 χρόνια). Ως δια μαγείας τα δάχτυλά μου πήγαιναν μόνα τους σε δύσκολα πιασίματα που με μπερδεύουν σε άλλες κιθάρες...
Tόσο μου άρεσε ο ήχος της 50s που έπαψα να ψάχνω για μονοπήνιους (P90s) σε solid body και... κατάπια δυο χρόνιες προκαταλήψεις μου: α) ενάντια στις strats γενικά, β) ενάντια στις maple ταστιέρες. Με ποιον τρόπο; Έγινα ο πανευτυχής κάτοχός της...

[/quote']
maple και
stratocaster πάνε μαζί! Δεν νομίζω να ξαναπαίξεις με rosewood από δω και στο εξής!
Congratuλίδια για την όμορφη!