ναι. :wink:και αλλη μια ερωτηση...το μπρατσο της 60's κουμπωνει πανω στην 50's μια χαρα????και αντιστροφα???
ναι. :wink:και αλλη μια ερωτηση...το μπρατσο της 60's κουμπωνει πανω στην 50's μια χαρα????και αντιστροφα???
nice....οποτε το μονο που μενει τωρα ειναι να βρω καποιον που να θελει το σωμα μονο της 50'ς σε ανταλλαγη me to sonic blue του....( γιατι θελω και τους 57/62....)ναι. :wink:και αλλη μια ερωτηση...το μπρατσο της 60's κουμπωνει πανω στην 50's μια χαρα????και αντιστροφα???
...προσοχη ομως ' date=' η 50s εχει radius 9.5 ενω η 60s12[/quote']
γιαυτο ρωτησα αν κουμπωνει....εξαλλου εγω μπρατσο και μαγνητες θελω συγκεκριμενους....
2-3??? ΜΟΝΟΟΟΟΟ??????αλλά 2-3 φωτό του νέου μου αποκτήματος δεν νομίζω να βλάψουν.
Μας βγήκε ντροπαλό αγόρι. Που θα πάει θα το ξεπεράσει και αυτό. Εδώ έφτασε να πάρει Fender. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:2-3??? ΜΟΝΟΟΟΟΟ??????αλλά 2-3 φωτό του νέου μου αποκτήματος δεν νομίζω να βλάψουν.
Είναι τα δύο διαφορετικά sunburst που έχει η fender (και άλλες εταιρίες), το ένα είναι το "3-Color Sunburst" και το άλλο το "2-Color Sunburst" σύμφωνα με την ονομασία που τους δίνει η Fender. Και εγώ πάντως μεταξύ των δύο προτιμώ το 2-Color Sunburst......Έκανα μια έρευνα και είδα ότι το sunburst δεν είναι το γνωστό αλλά αυτό που η Fender ονόμαζε sunburst στα 50s' date=' [b']δηλαδή στην ουσία περισσότερο tobaccoburst[/b]. Οι άτιμοι έκαναν πιστή αναπαράσταση των μοντέλων των 50s. ......
+1 δυστυχως.........Ειδικά σε μπράτσα maple που τις περισσότερες φορές τα λουστράρουν με τα τάστα φορεμένα' date=' μένει πάνω στα τάστα μια λεπτή φλούδα από λούστρο η οποία πρέπει να φύγει για να μπορείς να παίξεις σωστά.
Και η Fender στα φθηνά μοντέλα το λουστρό αυτό δε το αφαιρεί...[/quote']
Και όχι μόνο στα απολύτως φτηνά.... Π.χ. η δική μου american deluxe strat είχε πάνω στα τάστα βερνίκι με το κιλό....
Προσωπικά' date=' θα έλεγα και για τους 2 λόγους. Αν και η μία και μοναδική φορά που είδα pearloid και μου άρεσε, ήταν πάνω σε ένα πολύ παρόμοιο tobacco burst στην deluxe ενός φίλου. :wink:?Ετσι λέτε; Για να μην χαλάσει το "κατά εικόνα και ομοίωση" του 50; Ή γιατί αντιπαθείτε το pearl γενικότερα; Για εξηγείστε. Θα το σκεφτώ... :-D
Off-topic το σχόλιό μου, αλλά το 60s από το σύγχρονο pickguard διαφέρουν στη θέση μίας από τις 11 τρύπες.Η Fender έχει σαν γνήσιο ανταλλακτικό white pearl pickguard για 50s strats, τα οποία pickguards είχαν τότε όντως 8 τρύπες κι όχι 11, όπως από τα 60s και μετά... όσο περισσότερο ψάχνει κάποιος την κιθάρα τόσο περισσότερο βρίσκει λεπτομέρειες κατευθείαν από το 50! 80
...
Fender telecaster pickups
€50
Αθήνα
Fender Stratocaster American Standard USA 2006 60th Anniversary
€1,400
Αθήνα
Fender SCN Bridge USA Μαγνήτης
€50
Αθήνα
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Yngwie Malmsteen Overdrive / YJM
€250
Νέα Σμύρνη