Γιατί δεν φτιάχνεις μιά από την αρχή αφού θα της βγάλεις τα μάτια? Μόνο και μόνο για να γράφει Fender στο καπάκι?p@no!!! είπε:Υπόψειν όταν την πάρω θα αλλάξω τον bridje με διπλό και μπορεί ν κάνω και αλλες μετατροπές όπως να κανω τον διπλό split coil... Παρακαλώ διαφωτίστε με!!!
Το budget σου θα είναι λιγότερο. Υπολόγισε την τιμή αγοράς της Fender Highway και τις μόντες που θέλεις να κάνεις, και κάνε σύγκρισηp@no!!! είπε:Διπλό εννοώ σε μέγεθος μονού... τώρα για να φτιάξω από την αρχή δεν ξέρω... θα είναι καλή και οικονομική λύση (το budjet μου φτάνει να πάρω την χαιγουει, τον μαγνήτη και τα ηλεκτρικά)?
αφου θα αλλαξεις μαγνητες τι σε νοιαζει ο ηχος?Από ποιότητα κατασκευής και ήχο τι λένε οι ροκινγκερ?
Αυτό, εσείς που ξέρετε, είναι πρόοδος? ;D ;D ;Dp@no!!! είπε:Όχι ρε το χω κόψει το μέταλ εδώ και χρόνια!!! Τώρα παίζω με την μπάντα μου πανκ...
Κιθαριστικά όχι αλλά είναι σε κάτι(τώρα τι δεν ξέρω αλλά πανκ είναι και γουστάρουμε,χεχε)!!!marathon είπε:Αυτό, εσείς που ξέρετε, είναι πρόοδος? ;D ;D ;D
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Ηλεκτρική κιθάρα/μπάσο σε οποιαδήποτε κα
Αθήνα
Fender telecaster sunburst 1978 Original
€3,000
Λαύριο
Telecaster Pickguard ξύλινο (alder) χειρ
€50
Νέο Ψυχικό
Fender Chris Shiflett Telecaster Deluxe