Thanks Κωστή!Σε ΚΟΝΤΑΚΤ LIBRARY βγαίνετε?
Αν όχι, πηγαίνετε να κάνετε συμφωνία με τη Spitfire Audio ή τη Soundiron.
Θα σας αγόραζα για πλάκα
Ευγε!!!
Τι να πω.
Είμαι και εγώ φάν πολύ της ... R&B και το λάτρεψα!!!
Έπρεπε να βλέπατε μπροστά. Να σας τραβάγατε σε samples με όλα σας τα φωνητικά και το εύρος σας και να τα είχατε αποθηκευμένα και τώρα θα θησαυρίζατε. Γιατί ακούγεται το πόσο άριστοι ήσασταν. Γι αυτό μου βγήκε άλλωστε και η ιδέα του LIBRARY.Μόνο σε ταμπλατούρα βγαίνουμε.
Καλησπέρα,Καλησπερα. Εξαιρετικη χορωδια!!! Παρεπιπτοντως η γυναικα μου (Λαμπρινη Καρουσου) εργαζοταν στην Ε.Τ. και γνωριζω καποιον που ηταν στην χορωδια σας. Μαλλον τον γιο του γνωριζω (Παντελης Μπαργιωτακης) και κατ επεκταση , τον πατερα. Πως ονομαζεστε?
Καλησπέρα,
Τον ξέρω τον Παντελή αλλά όχι τόσο καλά. Γνωρίζω όμως τον πατέρα του και τον θείο του. Τον Τάσο και τον Αντώνη. Μάλιστα κατα παρότρυνση του Τάσου μπήκα και στη χορωδία. Ονομάζομαι Αργύρης Βασιλείου ήμουν μέλος τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου ο Θανάσης Βασιλείου.
Ωραια. Σας ρωτησα μηπως ειστε γνωριμος συναδελφος με την συζυγο μου οπως και τους Μπαργιωτακη. Εργαστηκε απο το 98 εως το 13 στην μηχανογραφηση και στην κανονιστικη συμμορφωση.Καλησπέρα,
Τον ξέρω τον Παντελή αλλά όχι τόσο καλά. Γνωρίζω όμως τον πατέρα του και τον θείο του. Τον Τάσο και τον Αντώνη. Μάλιστα κατα παρότρυνση του Τάσου μπήκα και στη χορωδία. Ονομάζομαι Αργύρης Βασιλείου ήμουν μέλος τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου ο Θανάσης Βασιλείου.
Όχι δυστυχως.Ωραια. Σας ρωτησα μηπως ειστε γνωριμος συναδελφος με την συζυγο μου οπως και τους Μπαργιωτακη. Εργαστηκε απο το 98 εως το 13 στην μηχανογραφηση και στην κανονιστικη συμμορφωση.