ΣΚέφτομαι μετά από πρόταση παιδιού να πάρω τα event alp 5, γιατί ατύχησα με τα tascam, καθυστέρησαν ένα μήνα να έρθουν και τα ακύρωσα.Τα έχει ακούσει κανένας τα Εvent?Και είναι μαγνητικά θωρακισμένα γιατί δεν το διευκρινίζει πουθενά?Ευχαριστώ προκαταβολικά φίλτατοι noizάδες!
Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες,ήταν πολύ χρήσιμες.Όσο για τα vl-x5 της tascam υπήρξε πρόβλημα με τον dealer(τα καθυστερούσε πολύ) και επίσης δεν υπάρχουν πια σε stock σε πολλά μαγαζιά.Άκουσα επίσης καλά λόγια για κάτι wharfedale monitors.Όποιος ξέρει κάτι ας πει.Ευχαριστώ πολύ!
Βρες τα tascam και μην πας αλλού. Δες κάποια πράγματα παρακάτω να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Μιλάμε για το απόλυτο στην κατηγορία αποδοσης-τιμής.
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.Δεν έχω προλάβει να τα πάρω ακόμη.Φίλε Τsege όσο για τα καινούργια tascam δεν ξέρω αν έχω υπομονή να περιμένω κι άλλο.Δεν έχω καθόλου ηχεία και ακούω συνέχεια από τα ακουστικά και το κεφάλι μου τα έχει παίξει και τα αυτιά μου.Θα ενημερωθώ πάντως.Ευχαριστώ πολύ!
Κοίτα ενας φίλος μου που το παιδεί διδάσκει κυριολεκτικά και ειναι γνώστης ξενέρωσε λίγο με τα AV-L8 που είχαν τις τρύπες για το μπάσο μπροστά!!! Προφανώς έχει να κάνει με γουστα και απο που θες να κυλάει το μπάσο. Κι εγώ έχω την εντυπωση οτι το προτιμάω μπροστά αλλά θα ήθελα να ακουσω και τα καινουργια τα 5άρια που δεν εχουν καν τρυπες να δω πως λειτουργουν τα μπάσα..
Κατα τα αλλα εκανες την καλύτερη αγορά, σε κανα χρόνο πάμε για τα AV-L8 ,ως τότε ειμαστε jet..
Δεν ξερω αν θα έπρεπε να περιμένεις γιατί παίζει και να αργήσουν. Εχουν ανακοινωθεί σαν ηχεία αλλά δεν βλέπω πουθενά σε μαγαζί να εχουν stock ή ημερομηνία αποστολής...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.