Εφ' οσον αναφερθηκες εξ'αρχης δημοσια' date=' θα σε παρακαλουσα να συνεχισεις ετσι....[/quote']
It's your call.
Λοιπόν, λίγα λογάκια και καθαρά. Εξαντλήσαμε τη γαλατική ευγένεια, αλλά δεν κρύβεται ότι σου είμαι όσο αντιπαθής μου είσαι κι εσύ.
Η παρουσία σου είναι κουραστική. Λανσάρεις ένα σούπερ απωθητικό υφάκι, ως σοφός γέρων που έχει κουραστεί με την άγνοια και τον ενθουσιασμό των νέων. Σε ένα φόρουμ με 15χρονους metalheads που δεν βλέπουν πέρα από τη B.C. Rich θα είχες καλύτερη τύχη, εδώ, σε βλέπω να ματαιοπονείς. Εξάλλου, το χειρότερο όλων είναι η εμμονή σου να βλέπεις παντού και πάντα "δογματισμό", "στρατόπεδα", διαχωριστικές γραμμές παντός είδους, ενώ η μόνη αλήθεια είναι ότι όσοι έχουμε ακόμα σώας τας φρένας συμπλέουμε και συνυπάρχουμε, μοιραζόμενοι την κοινή μας αγάπη: τη μουσική.
Εξ ού και η αρχική μου ερώτηση: Αφού τέλος πάντων δείχνεις τόσο ότι έχεις σαφή και ξεκάθαρη άποψη πάνω στις κιθάρες, τα ξύλα τους κ.ο.κ., γιατί ψάχνεις ακροατήριο; Ενδεχομένως για να μαζευτούν οι αυλοκόλακες λέω εγώ, αλλά ούτε για δείγμα δεν τους βλέπω, ευτυχώς.
Κλείνοντας: Μολονότι το χειμώνα παρακολουθούσα αποσπασματικά το Noiz, δεν μπόρεσα παρά να παρατηρήσω ότι μας ξαναέγινες frequent poster, εντελώς συμπτωματικά, πάνω που απ'ότι τότε φάνηκε, "άδειαζε χώρος". Δεν έχω ξεχάσει την κατάπτυστη δήλωση σου για "αμέριστη συμπαράσταση στις `παράπλευρες απώλειες` των ηχηρών αποχωρήσεων". Κάπου εκεί, για να μιλήσω στη γλώσσα σου, διάλεξες στρατόπεδο.Το ίδιο κι εγώ, σε ότι αφορά εσένα. Μιλημένα-ξηγημένα.
Δεν είναι κακό που είσαι wanna-be, αλλά την ψάχνεις λάθος και πιθανότατα, σε λάθος μέρος. Κρίμα, γιατί είχες κάποιες προϋποθέσεις για να γίνεις χρήσιμος και λίιιιιιιιιιγο πιο ευχάριστος στο Noiz.
@ Admin, Mods & λοιπούς υγιείς χρήστες: ΣΥΓΝΩΜΗ.