xaxaxaxaxax! παιδια το γιαπωνεζικο ειναι σαν να παιζεις pro! xaaxaxaxaxaxax!boukas είπε:Ό,τι διαφορά έχει η lespaul standard από την custom, την ίδια διαφορά έχει και η eclipse II από την custom. Πιο προσεγμένη δουλειά, με περισσότερη παρέμβαση από τον άνθρωπο σε σχέση με την "μαζική" standard/II. Τώρα αν εσύ είσαι διατεθιμένος να τα σκάσεις τα παραπανίσια φράγκα, μόνο εσύ το ξέρεις.
Κάτι ακόμη ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ. Για esp ΔΕΝ κοιτάμε το άθλιο site της αμερικής, αλλά το γιαπωνέζικο που είναι το οριτζινάλε, καθώς έχει τόνους από κιθάρες που δεν τις έχει το πρώτο
http://www.espguitars.co.jp/
To Σάββατο θα κανω βολτα απο τα συνεργαζομενα καταστηματα του λιολιου(επισημος αντιπροσωπος esp Ελλαδας) στην αθηνα, και πιθανοτατα αν την βρω θα την παρω κιολας. Διαφορετικα παραγγελια. Θα ανεβασω review αμεσως εννοειται
Καλημερα παιδια ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα αν μπορουσατε να μου πειτε καποια καταστηματα στην Αθηνα που εχουν ESP γιατι μεχρι τωρα δεν εχω βρει και θα ηθελα να δοκιμασω επειδη οι συγκεκριμενς μου αρεσουν πολυ...Ευχαριστω.
Jasemeister είπε:Έχω δει ESP και LTD στο Guitar Store και ξέρω από άλλον ότι είχε και ο Κουρμπής πριν κανένα χρόνο.