ερωτησεις για boss gt-8

nik_scarlets

Μόνιμος θαμώνας
Αγορασα τελικα την boss gt-8. Καταπληκτικη και οχι τοσο δυσκολη οσο ακουγα στο χειρσμο. Βεβαια θα εχω που κ που μερικςσ αποριες, γιαυτο ανοιγω και το thread..Να οι πρωτες 2:

1) Ο ματσικας απο οπου την πηρα δεν ειχε θηκη. ουτε μαλακη ουτε βαλιτσακι. Ξερετε που μπορω μα βρω κατι? Γιατι προς το παρον τη μεταφερω σε μια αθλια σχολικη τσαντα του δημοτικου...

2) Απο οτι βλεπω και στις οδηγιες κρατωντας πατημενο το μπροστινο μερος του expression pedal ενεργοποιειται ενας διακοπτης για ενεργοποιηση των εφφε κλπ. Δεν μπορω να καταλαβω ομως με τιποτα πως λειτουργει, το παταω απο κατω και με το χερι αλλα δεν γινεται τιποτα...Τι κανω λαθος???

στο δευτερο θα σου απαντησω

ο διακοπτης δεν ειναι για να τον πατας με το χερι :P :P

θα το χεις καταλαβει φανταζομαι

πιεζοντας το exp pedal μπροστα με δυναμη στα πιο πολλα presets σου θα σου ενεργοποιησει το wah

βεβαια αυτο μπορεις να το αλλαξεις να κανει οτιδηποτε θελεις εσυ

αν πατησεις το ctl/emp κουμπι και πατησεις μια φορα το δεξια βελακι θα σε παει στο exp sw function απο οπου κ μπορεις να του αναθεσεις να κανει αυτο που θες

το ξερω, ωρηκα και πωσ καθοριζεις τη λειτουργια του και τα παντα...αλλα δεν λειτουργει..παιζει να εχει προβλημα???

πιεσε με πολυ δυναμη μπροστα το expression pedal προς τα μπροστα κ θα αναψει ενα λαμπακι

αν δοκιμαζεις να πιεσεις το expression pedal με το χερι...δοκιαμσε με ποδι θελει λιγη δυναμη!!

το ειδα και το λαμπακι..αναβει πχ οταν εχεις ανοιχτο εφφε και ορισεις το διακοπτη να ενεργοποιει το εφφε. ακομα δεν γινεται τιποτα ομως, δεν αλλαζει κατι με το διακοπτη, ουτε σβηνει μετα το λαμπακι.. πρεπει να το πατησεις κατω με δυναμη ή προς τα μπροστα??

1) Ο ματσικας απο οπου την πηρα δεν ειχε θηκη. ουτε μαλακη ουτε βαλιτσακι. Ξερετε που μπορω μα βρω κατι? Γιατι προς το παρον τη μεταφερω σε μια αθλια σχολικη τσαντα του δημοτικου...

Aν εισαι Αθηνα , Μιdi club 5221220 . Boss θηκη πολυ καλη 15 ευρ.

ευχαριστω..που ειναι αυτο το midi club?

Θερμοπυλων 49 Κεραμεικος (ο καθετος στην Πειραιως δρομος που

καταληγει στο Θησειο (ΗΣΑΠ)

μια ακομα απορια για την gt8.. σε ενα πατς στα δυο καναλια μπορω να εχω μονο διαφορετικο πρεμπ η κ διαφορετικα εφφε κλπ..γιατι το τελευταιο οσο κ να διαβαζω κ να προσπαθω δεν μ βγαινει

Τα 2 καναλια αφορουν αποκλειστικα και μονο το preamp.Για τα εφε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τα ενεργοποιεις/απενεργοποιεις με τα ctl,exp pedal και exp switch η αν εισαι στο manual mode με τα αντιστοιχα πεταλια (fx1,fx2,delay,chorus,od/ds) εκτος των προηγουμενων.Οπως βλεπεις εχεις πολλες επιλογες!

μια ακομα απορια για την gt8.. σε ενα πατς στα δυο καναλια μπορω να εχω μονο διαφορετικο πρεμπ η κ διαφορετικα εφφε κλπ..γιατι το τελευταιο οσο κ να διαβαζω κ να προσπαθω δεν μ βγαινει
Ειναι λιγο αοριστο οπως το θετεις

χρησιμοποιεις dual preamp??

η αλλαζεις απο preamp A σε preamp B??

Αν ισχυει το δευτερο μπορεις να κανεις assigment sto ctl pedal

Οποτε οταν εισαι στον Preamp A να εχεις πχ chorus,FX1, delay,reverb και πηγαινοντας στο preamp B πατωντας το ctl να εχεις eq,FX1,FX2,wah,delay,reverb

Αν εχεις καποια αλλη απορια φιλ φρι το ασκ

αναφερομαι στην περιπτωση sinle mode, δηλαδη αλλαγη απο Α σε Β..αν καταλαβα καλα δηλαδη μπορεις πχ στο Β να ενεργοποιησεις ενα εφφε που ηταν απενεργοποιημενο στο Α, αλλα οχι πχ να αλλαξεις εφφε...

επισης αλλο κουλο: σε ενα πατς εχω το καναλι Α καθαρο και το Β βρωμικο, χωρισ κανενα εφφε. Το ctl pedal system ειναι στο assignable και στο assign ειναι στο preamp A B switch. οταν αλλαζω το καναλι απο τα κουμπια chanell A k chanell B (αυτα που βρισκονται πανω αριστερα) ολα λειτουργουν κανονικα. οταν ομως κανω την αλλαγη απο το ctl pedal στο καναλι που μπαινω ενεργοποιειται και το delay. δηλαδη το ctl pedal λειτουργει ταυτοχρονα σαν preamp A B switch και σαν delay on-off. γιατι γινεται αυτο??

αυτο θα το βρεις στο assign variable

θα εχει ''ανατεθει'' στο ctl να ενεργοποιει το delay

βρες σε ποιο assigment # ειναι και πατα το μια φορα να απενεργοποιηθει

υπο προυποθεσεις μπορεις να αλλαζεις απο ενα fx σε ενα αλλο fx (για το fx1) το ιδιο ισχυει κ για το fx2

θελει το καταλληλο assigment

δλδ μπορεις να καταφερεις να χρησιμοποιεις μεχρι 4 διαφορετικα εφφε sσε ενα Patch 2 ομως ταυτοχρονα (ενα απο το fx1 και ενα απο το fx2)

to assign variable ειναι απενεργοποιημενο... παρολα αυτα δεν εχς καταλαβει πως ακριβως λειτουργει το variable.. προσθετει και αλλη λειτουργια στο ctl?

χρησιμοποιεις καποιο ετοιμο preset??

αν ειναι πες μου ποιο

σιγουρα παντως ειναι με assigment

το πατς ειναι δικο μου γραμμενο πανω σε ενα user preset. το assign variable ομως ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back