solidstate
Θαμώνας
Μια μικρή βοήθεια βρε παιδιά, προσφατα αγόρασα μια fender stratocaster με 3 X Custom shop 69 pickups. Μιας και καλομαθημένος απο τις Gibson (κατοχος les paul & SG) στα βρώμικα εκτός απο το γνωστό θόρυβο παρατήρησα οτι στις θέσεις 2 & 4 η ένταση του ήχου πέφτει σε σχέση με τις θέσεις 1,3,5 (οπου παιζουν ξεχώριστα ο καθένας μαγνήτης).
Οι ερώτήσεις μου πολλές αν μπορεί καποιος να βοηθήσει:
1. Το ότι πέφτει η ενταση έχει σχέση με το αν ο middle ειναι RW/RP? (εμένα δεν έιναι)
2. Αυτή η εργάσια (να κανω τον middle RW/RP) γίνεται απο κάποιο τεχνικό η πρέπει να αγοράσω άλλο μαγνητη που να είναι?
Sorry αλλα απο μαγνήτες και fender γενικοτερα έχω μαυρα μεσανυχτα, πάντως το κιθαρόνι σπέρνει...σε σημειο να θελω να σπρώξω τις Gibson (Ιεροσυλία...)
Οι ερώτήσεις μου πολλές αν μπορεί καποιος να βοηθήσει:
1. Το ότι πέφτει η ενταση έχει σχέση με το αν ο middle ειναι RW/RP? (εμένα δεν έιναι)
2. Αυτή η εργάσια (να κανω τον middle RW/RP) γίνεται απο κάποιο τεχνικό η πρέπει να αγοράσω άλλο μαγνητη που να είναι?
Sorry αλλα απο μαγνήτες και fender γενικοτερα έχω μαυρα μεσανυχτα, πάντως το κιθαρόνι σπέρνει...σε σημειο να θελω να σπρώξω τις Gibson (Ιεροσυλία...)