Μπορει να αγορασει σε τιμες χονδρικης, ειτε γιατι ειναι εμπορος ο ιδιος ειτε γιατι εχει καποιον στη Γερμανια που μπορει να αγορασει σε τιμες χονδρικης. Το εχω κανει κι εγω αρκετες φορες στο Thomann. Στην ουσια αγοραζει χωρις το ΦΠΑ.Μανώλης Χναράκης είπε:Το άλλο με την χονδρική δεν το κατάλαβα.
Το, αγοράζει χωρίς ΦΠΑ, δεν σημαίνει ότι αγοράζει χονδρική. Απλά δεν εκταμιεύει το ΦΠΑ κατά την αγορά, αργότερα όμως το συμψηφίζει.Λόγω ενδοκοινοτικής συναλλαγής (ΑΦΜ κλπ) είναι υποχρεωμένος. Είναι ήδη ενημερωμένο το VIES.Waterfall-K είπε:Στην ουσια αγοραζει χωρις το ΦΠΑ.
Έχει παίξει και εδώ. Στο συγκεκριμένο μηχάνημα υπάρχει και εδώ εγγύηση.Το να δεχτούν πίσω/αντικαταστήσουν ένα ελαττωματικό προϊόν το κάνουν;
Χονδρική εννοείς πως θα το πάρει χωρίς ΦΠΑ, εάν κατάλαβα καλά.εχω ενα φιλο που ψωνιζει απο thomman χονδρικη. λογω επαγγελματος. οποτε προτιμω να γλιτωσω κανα 100 +
Ακριβώς, ίσως σου κόψει και παραπάνω. Άσε που μπορεί με πιστωτική να σου κάνει και δόσεις.αν το αγορασω απο εδω, τι εννοεις? να του πω ναμου κοψει 40 ευρω?
Ακριβώς, και είναι χρεωμένος αυτός για την συναλλαγή.n4Sha είπε:αλλα ο φιλος ασχολειται με μουσικα ειδη . νομιζω δηλωνεις το επαγγελματικο σου αφμ. κατι τετοιο...
Αυτό το γνωρίζουμε, δόσεις όμως;Απο τον Thomann μπορεις να αγορασεις κανονικα με πιστωτικη καρτα.
Ελλαδα τα βρισκεις απο 488€.amerithanos είπε:Σκέφτομαι να αγοράσω 1 ζευγάρι ηχεία απο thomann
Και συγκεκριμένα αυτά
http://www.thomann.de/gb/dynaudio_bm5_mkiii.htm
Τα οποία τα βρίσκω σε ελληνικά μαγαζιά 100 ευρώ παραπάνω.
Ως προσφατα, υπευθυνος πωλησεων για την Ελλαδα και την Κυπρο ηταν ο Πέτρος Ναλμπάντης.Υπάρχει ακόμη ο Έλληνας στην εξυπηρέτηση?
Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Waterfall-K είπε:Ελλαδα τα βρισκεις απο 488€.
www.skroutz.gr/s/6637945/Dynaudio-BM5-mkIII.html
Ως προσφατα, υπευθυνος πωλησεων για την Ελλαδα και την Κυπρο ηταν ο Πέτρος Ναλμπάντης.
Στειλε ενα email στο [email protected]
Πριν προσπαθήσω ήθελα να δω πια είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή.Προσπαθησες και δεν μπορεις?
Παιδιά,100 ευρώ δεν είναι μικρό ποσό.Άμα κάτι το βρίσκουμε στην Ελλάδα, ας το αγοράσουμε στην Ελλάδα, μήπως και μείνει κανένας επιχειρηματίας στο χώρο, αλλά και κανένας εργαζόμενος συνεχίσει να έχει τη δουλειά του....
Ναι, μπορούμε εύκολα να βρούμε πολλούς λόγους για να προτιμήσουμε το κάθε Thomann, αλλά ας σκεφτούμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε τη δική μας οικονομία...
Καλές γιορτές, καλές μουσικές.