Kostas-5150
Της παρέας
Μεχρι και πριν απο λιγο καιρο ημουν σε μια μακρα διαδικασια αναζητησης της "ιδανικης" πενας. Ειχα ακουσει κατα καιρους διαφορες γνωμες και αποψεις ετσι αποφασισα να το "ψαξω" το θεμα ωστε να σχηματισω προσωπικη αποψη.
Πολλοι πιστευουν οτι η σωστη επιλογη πενας αναλογα με το στυλ που ασχολησε μπορει ουσιαστικα να μεταβαλλει προς το καλυτερο το "παιξιμο" ολων μας,αλλοι παλι διαφωνουν.
Δοκιμασα σχεδον ολες τις πενες που κυκλοφορουν στην αγορα εγχωρια και μη.Στην αρχη η αληθεια ειναι ειχα πραγματικα μπερδευτει,σιγα σιγα ομως καταλαβαινα οτι οταν πηγαινα σε μικροτερες και μυτεροτερες επαιζα γρηγοροτερα,ειχα μεγαλυτερη ακριβεια και ουσιαστικα βελτιωνομουν!
Ισως σε ορισμενους να φανει περιεργο αλλα ειναι περα για περα αληθινο.
Η τελικη μου επιλογη (και τελικως το μυστικο μου οπλο
)ειναι η μαυρη Jazz3 της Dunlop.Δοκιμασα και την κοκκινη αλλα νομιζω οτι μου γλυστρουσε και ηταν περισσοτερο ευκαμπτη.
Πραγματικα δεν μπορω να "γυρισω πισω" πια,οι αλλες πενες μου φαινονται σαν κουτσουρα! ;D
ΥΓ Παιζω ροκ,μπλουζ και τα συναφη.
Πολλοι πιστευουν οτι η σωστη επιλογη πενας αναλογα με το στυλ που ασχολησε μπορει ουσιαστικα να μεταβαλλει προς το καλυτερο το "παιξιμο" ολων μας,αλλοι παλι διαφωνουν.
Δοκιμασα σχεδον ολες τις πενες που κυκλοφορουν στην αγορα εγχωρια και μη.Στην αρχη η αληθεια ειναι ειχα πραγματικα μπερδευτει,σιγα σιγα ομως καταλαβαινα οτι οταν πηγαινα σε μικροτερες και μυτεροτερες επαιζα γρηγοροτερα,ειχα μεγαλυτερη ακριβεια και ουσιαστικα βελτιωνομουν!
Ισως σε ορισμενους να φανει περιεργο αλλα ειναι περα για περα αληθινο.
Η τελικη μου επιλογη (και τελικως το μυστικο μου οπλο
Πραγματικα δεν μπορω να "γυρισω πισω" πια,οι αλλες πενες μου φαινονται σαν κουτσουρα! ;D
ΥΓ Παιζω ροκ,μπλουζ και τα συναφη.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: