aposperitis7
Θαμώνας
Wegen...χειροποιητες.Απιστευτες!!!
αγαπημενη μου ειναι η ιδια αλλα με 71mm...plusyear είπε:εγω την εχω καταβρει με κλασσικη πενουλα
![]()
το χρωματακι ειναι λιγο gay αλλα στο παιξιμο ειναι πολυ brutal![]()
![]()
![]()
Superfunk είπε:εδω και χρονια "ορκιζομαι" σε αυτες
![]()
εχουν τον πιο "crispy" ηχο που εχω ακουσει σε πενα και βοηθανε παρα πολυ στο twang που επιζητω,ενω ζωντανευουν και τις ακουστικες παρα πολυ.
επαιζα με τις 1mm αλλα τελικα παραηταν βαριες για το καννιβαλιστικο ρυθμικο παιξιμο μου (& οι 0,73 ακουγονται πιο ζωντανες)
το πιο εκπληκτικο ειναι οτι ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ με τιποτα..πρεπει να εχω στο στουντιο την ιδια πενα εδω και...2 χρονια!!!
Αυτό δεν είναι πρόβλημα, παίζε και με τις ώρες θα λιωσει και θα γίνει ό,τι πρέπει!! ;Dnickel είπε:Η Dunlop Stubby 2 mm έχει ωραίο σχήμα, σωστό μέγεθος και πάχος, αλλά μου τα χαλά στις ακμές της - λίγο πιο "αιχμηρή" απ'όσο θα ήθελα.
Γλυστραει απιστευτα!Μου εφευγε απο τα δακτυλα συνεχως!! Εχεις ομως ωραια pinch harmonics.NoIzY είπε:Προσωπικά χρησιμοποιώ dunlop stubby 3mm!!
![]()
Όχι βρε Μενελεάααακο, απλά είσαι ... ευαίσθητο αγόρι είπαμε...menelaos είπε:Ρε παίδες, τώρα που ξαναχαζεύω τις επιλογές σας..... πώς αντέχετε ΤΟΣΟ χοντρές πένες; εγώ δηλαδή είμαι φλώρος;;;;; ;D ;D ;D
Θέμα συνήθειας πιστεύω...Kostas-5150 είπε:Γλυστραει απιστευτα!Μου εφευγε απο τα δακτυλα συνεχως!! Εχεις ομως ωραια pinch harmonics.Προσωπικά χρησιμοποιώ dunlop stubby 3mm!!
![]()