Επιλογη καταλληλου ενισχυτη

fm

Μόνιμος θαμώνας
Αυτο τον καιρο μαζευω λεφτα για την αγορα μιας λαμπατης κεφαλης κατα προτιμηση 30 με 50 watt η οποια θα αποτελεσει και τον κυριο κια μοναδικο ενισχυτη μου τοσο για προβες αλλα και live και bedroom playing.το ποσο που θα διαθεσω δεν θελω να ξεπερναει τα 1000 ευρω.Η βασικη χρηση του ενισχυτη θα ειναι για stoner επομενως θελω εναν ενισχυτη ο οποιος να εχει πολλα μπασσα και μεσσαια.Γενικοτερα θελω εναν ενισχυτη ο οποιος να εχει πολυ διαδραστικο equalising να ακουγεται στον ηχο η παραμικρη ρυθμιση που θα κανω μεσω αυτου.για distortion χρησιμοποιω το ibanez tubeking και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τον βρωμικο ηχο που μου δινει επομενως ο ενισχυτης θα ηθελα να εχει " ζεστα και στρογγυλα" καθαρα πανω στα οποια θα βαζω το πεταλι και ενα od αρκετο και καλο για να παιξω κατι σε blues εως hard rock.εαν βεβαια υπαρχει ενας ενισχυτης ο οποιος συνδιαζει τα παραπανω μαζι και με καλο distortion gia stoner feel free to share.Η κιθαρα μου ειναι μια epiphone les paul me seymour duncan pearly gates ( bridge) kai 59(neck)

κατα προτιμηση 30 με 50 watt
αφου θα παρεις κεφαλη παρε 100αρα θα σου χρειαστει στο Stoner, ετσι κι αλλοιως πολλες 30αρες και 50αρες κεφαλες δεν πολυκυκλοφορουν.

θελω εναν ενισχυτη ο οποιος να εχει πολλα μπασσα και μεσσαια.
ολοι οι ενισχυτες εχουν ...πολλα μπασσα και μεσαια μια και εχουν eq controls. ;D

φυσικα για να βγουνε χρειαζονται και την αναλογη ΚΑΜΠΙΝΑ (εκει ειναι ολα τα λεφτα... ;))

εγω θα εκμεταλευομουν την μεγαλη προσφορα εξαιρετικων ενισχυτων στις αγγελιες του ΝΟΙΖ,ψαξε για κατι "βρεττανικο" κανα Marshall Vintage Modern,TSL,DSL,JCM,κανα Orange ....ολο και κατι θα σκασει/εχει σκασει ηδη μυτη.

να ξεκινα απο εδω,τεφαρικι πραμα και τσαμπα τον δινει το παλικαρι (και καθαριζεις και απο καμπινα)

http://smart.noiz.gr/details.php?id=54594    

Επειδή χρειάζεσαι τον κατά Noiz hight ήχο, πάρε μια κλειστή καμπίνα 2*12 και τα πράγματα θα γίνουν πιο απλά

εχω παιξει αρκετες φορες με jcm2000 αλλα δεν με ικανοποιει πληρως ο ηχος του.Επισης μου εχει τυχει με αρκετους ενισχυτες οσο και να πειραζω το equaliser τους ακομα να εχουν πολλα πριμα η πολλα μεσσαια κτλ.Γι αυτο θελω ενα ενισχυτη που να το νοιωθει το equalisng του.Πχ ο orange ad δεν νοιωθει.Για τις καμπινες απο την αλλη δεν εχω καμια ιδεα.για δωστε καμια πληροφορια

Superfunk είπε:
φυσικα για να βγουνε χρειαζονται και την αναλογη ΚΑΜΠΙΝΑ (εκει ειναι ολα τα λεφτα... ;))
+1

Γι αυτο θελω ενα ενισχυτη που να το νοιωθει το equalisng του.
Mesa Boogie Mark series σε πολύ πιο modern από αυτό που ζητάς βέβαια...

Mesa Boogie Mark series σε πολύ πιο modern από αυτό που ζητάς βέβαια...
+ 1000 αν θες ενισχυτη που ακομα και η αναπνοη κοντα στο eq να αλλαζει τον ηχο οι Boogie ειναι μαλλον μονοδρομος.

Για τις καμπινες απο την αλλη δεν εχω καμια ιδεα.για δωστε καμια πληροφορια
πολυ σημαντικος παραγοντας ειδικα αν θελεις πολλα μπασα και μεσαια,χωρις κλειστη καμπινα (με αρκετα μεγαλο μεγεθος) δεν νομιζω να τα εχεις.

καμια συγκεκριμενη προταση?Kpeyos τι εννοεις σε πιο modern?Για το distortion?

Superfunk είπε:
+ 1000 αν θες ενισχυτη που ακομα και η αναπνοη κοντα στο eq να αλλαζει τον ηχο οι Boogie ειναι μαλλον μονοδρομος.

το ποσο που θα διαθεσω δεν θελω να ξεπερναει τα 1000 ευρω.

ναι,το ειδα αλλα αφου δεν θελει Μαρσαλλια που ειναι και εγγυηση και θελει ....hi-fi ενισχυτη τι να κανω?? ;D ;D

αντε το αλλαζω ξανα

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΑΡΣΑΛΑΚΙ & ΜΙΑ 4Χ12 ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ STONERS ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!

Ακου εκει eq & κουραφεξαλα τι εισαι...τζαζιστης? ;D

;D ;D

γνώμη είναι πως με κάποιο μπουγκεροκεφάλι π.χ. 333ΧL/6260  και το πετάλι του και καμπίνα κλειστή 2*12 θα τα πάει μια χαρά και well within budget

καταρχας δεν προκυτει να απορριψω στο ετσι καμια προταση αντιθετα σκοπευω να δοκιμασω με την κιθαρα και τ πεταλι οσους περρισοτερους ενισχυτες μπορω.Ο bugera 333 ειδα οτι ειναι 120watt.Δεν ειναι υπερβολικα?Επισης να τονισω πως δεν με ενδιαφερει και τοσο ο ενισχυτης να εχει καλο drive οσο το να τηρει τις αλλες προυποθεσεις και να συνεργαζεται καλα με το πεταλι μου.

δεν θα χανει σε gain μετα?οι bugera τειλκα εχουν προβλημα με το realability η ειναι ραδιο αρβυλα?που μπορω να τους δοκιμασω?

Όχι δεν θα χάνει σε gain, το οποίο εξάλλου θες να το παίρνεις από πετάλι

Ο Στόλλας και οι συν αυτώ έχουν bugera

Σύμφωνα με το ράδιο αρβύλα, τα προβλήματα αξιοπιστίας των πρώτων σειρών έχουν εν πολλοίς λυθεί

thanks man.καμια αλλη προταση?Εχω δει εναν plexi στις αγγελιες.Να τον κοιταξω η δεν εχει καμια σχεση με αυτα που θελω?

fm είπε:
thanks man.καμια αλλη προταση?Εχω δει εναν plexi στις αγγελιες.Να τον κοιταξω η δεν εχει καμια σχεση με αυτα που θελω?
Να τον ΠΑΡΑ-κοιταξεις θα ελεγα (και ισως αναθεωρησεις αυτα που,νομιζεις,οτι θελεις).

hiwatt?εχω ακουσει οτι εχουν πολλα μεσσαια και γενικα αρκετα ωραιο ηχο για τα δικα μου γουστα αν και πρεπει να ειναι πανακριβοι.Υπαρχουν ελλαδα?

Επειδη εψαχνα ηχο stoner (sleep, electric wizard αλλα και kyuss κτλ) και ειχα μαλιστα και εναν υπερσπανιο green matamp gt120 (και εχω και πλεξι) επετρεψε μου να σου προτεινω ετουτον εδω:

http://smart.noiz.gr/details.php?id=42330

Στο τριτο καναλι με βαρυκουρδισμενη κιθαρα απλα τα σπαει για αυτη τη μουσικη. Μπορεις να ερθεις να τον ακουσεις οποτε θες

φίλε κοίτα τον orange thunder 30 (th30), 30ρης, παίζει παντού (από δωμάτιο μέχρι μεγάλο club), τον έχω 3 μήνες και πιστεύω πως είναι ότι πιο κατάλληλο για αυτό που ζητάς, και σε προσιτή τιμή!

τον εχω ακουσει τον thunder30 και τον εχω στα υπ οψην απλως θελω να εχει 3 band equaliser.Περισσοτερο με ενδιαφερει ο ενισχυτης να εχει πολλα μπασσα και μεσσαια και ευαισθητο equaliser παρα η ποιοτητα του gain του καθως το πιο πιθανο ειναι πως θα χρησιμοποιω το πεταλι μου.Ευχαριστω παντως για τις υποδειξεις.achieveit ευχαριστω για την προσκληση αν ειναι θα επικοινωνισουμε μεσω pm.Δεν μου λες τον green τον πουλησες στον κιθαριστα τον 1000mods?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back