Το "παλιο μου παλτο" νομιζω οτι ειναι του Λακη Παπαδοπουλου μουσικη και στιχοι sunny Μπαλτζη.Και οχι του Δαντη οπως αναφερεις στο blog σουpaokz είπε:My official music blog : http://dimos-musicz.blogspot.gr/
δηλαδη οσο η καρδια κι αν λαχταρά, δε θα ξανα..??Nestoras είπε:αφού ακούγοντάς το έχασα κάθε διάθεση να ...
Αναλογα το νησι. Δεν ειναι παντα ταλαιπωρια, σε διαβεβαιω. 8) Στην περιπτωση μου ας πουμε, το περασμα σε νησι (φευγοντας απο το σπιτι μου) μεταφραζεται σε...3 λεπτα ποδαροδρομο!pericles είπε:Την ταλαιπωρια του να πας εκει(στο νησι και καλα ) την ξεχνανε ;;;;
Yes.cos_dr είπε:Χαλκιδα ειναι εκεί, ο πορθμός του Ευρίππου?
E, αφου μ'αυτο το κομματιpaokz είπε:Εκεινη τν μέρα της ήρθε και η όρεξη να...(χαχαχα)....
Καλα αυτο ειναι καρφι για μενα που ακομα ερχομαι >Waterfall-K είπε:Αναλογα το νησι. Δεν ειναι παντα ταλαιπωρια, σε διαβεβαιω. 8) Στην περιπτωση μου ας πουμε, το περασμα σε νησι (φευγοντας απο το σπιτι μου) μεταφραζεται σε...3 λεπτα ποδαροδρομο!
Ταλαιπωρια μηδεν. ;D
![]()
Χαχαχα... ;D Οχι, η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν καρφι για σενα. Αλλα μια και μου το θυμησες:pericles είπε:Καλα αυτο ειναι καρφι για μενα που ακομα ερχομαι >.