ΑpussyΑ
Noiz Addict
Εντάξει, no worries, πρεπει να ειμαστε "ανοιχτοι" σε ολα τα ενδεχομενα (ειδικα οι ανθρωποι που την ψαχνουν τόσο πολυ, για μενα προσωπικα ειναι κουραστικό το όλο θεμα και απο ενα σημειο και μετα χανεις και το νοημα) ειδικά αν λαβουμε υποψιν οτι ακομα και το τι και και το πως ακουει ο καθενας ειναι εξορισμου διαφορετικο και -ευτυχως για μενα - υποκειμενικό (το δικο μου το τυμπανο εχει ειναι πιο δεκτικο σε αλλες συχνοτητες απο τo δικό σου, ο δικος μου ο εγκεφαλος θελει να ακουσει άλλες χροιες απο τον δικο σου κοκ)...φαντασου να καταλήγαμε σε ενα συγκεκριμενο συμπερασμα για την "καλυτερη" κιθαρα, ενισχυτή, καλωδια μπλα μπλα μπλα 30 χρονια πριν...σημερα θα παιζαμε θελαμε δεν θελαμε ολοι με ακριβως το ιδιο gear...Superfunk είπε:Καλα ο τυπος δεν παιζεται,ειδικα σε οτι εχει σχεση με Marshall,βεβαια και με εμενα εχει πολλες διαφωνιες ειδικα γυρω απο τις bolt on κιθαρες ,πιστευει ο.... δυσμοιρος οτι τα ...ξυλα παιζουν ρολο& λεει τις γνωστες αρλουμπες περι "παλιων ξυλων" κτλ. οποτε φανταζεσαι τις ομηρικες μαχες που δινουμε μεταξυ μας...
![]()
αλλα εχουν πλακα ολα αυτα,αλλοι σκοτωνονται διαφωνοντας για το ποια ειναι η καλυτερη μετοχη....ή η καλυτερη ποδοσφαιρικη ομαδα,οποτε και παλι..ωραιοι ειμαστε!!
![]()
Οκ, εχω μερικες υποψιες για τις διαφορες που κανουν το "κατι παραπανω" και απο άλλες συγκρίσεις ατομων που ειχαν τον HW και τον οριτζιναλ...να σου πω οι εντασεις που παιζαμε ηταν τοσο εξωπραγματικες για τα γουστα μου που ετσι κι αλλοιως μετα απο λιγο ποναγε το κεφαλι μουδεν με ενοχλησε καποιος ενισχυτης απλά οι original ειχαν αυτο το "κατι" παραπανω ,αλλα ΠΟΛΥ κατι παραπανω....
)
Ευχαριστω για τον χρονο σου...