Δεν τιθεται θεμα "συγκινησης" απλα ειναι πολυ σπανιο να βρει καποιος που ασχολειται με την ιστορια της κιθαρας και τα vintage οργανα τοσα πολλα μαζεμενα οργανα μαζι.
Επισης δεν ακουσα κανεναν εκει που ημουν να σνομπαρει τα σημερινα μουσικα οργανα ,αλλωστε ουτε εγω το εκανα,απλα ανεφερα οτι τα reissue των σημερινων ενισχυτων ακουγονται "χλωμα" μπροστα στα original,ομως οποιοσδηποτε μπορει να αγορασει εναν ΜΟΝΤΕΡΝΟ ενισχυτη (οχι reissue) ο οποιος στεκεται ΑΝΕΤΑ πλαϊ στους παλιους....προσωπικα προτιμω τον Boogie μου & τον KOCH μου απο τους περισσοτερους ενισχυτες που ακουσα εκει....
Προσωπικα δεν θα εδινα ποτε μου παραπανω απο 1000 ευρω για οποιαδηποτε καινουργια κιθαρα bolt on ,αλλα μη ξεχναμε οτι μιλαμε για μια αγορα εκατομμυριων ευρω η οποια ζει και βασιλευει,οποτε το να τη σχολιαζουμε "απαξιωτικα" ειναι το ιδιο με το να σχολιαζουμε απαξιωτικα τη βιομηχανια...διαμαντιων,πουρων,πολυτελων ρολογιων,σπορ αυτοκινητων κτλ. .... :

απλα καποιοι ανθρωποι ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ σε vintage οργανα/ενισχυτες (και βγαζουν και ΠΟΛΛΑ,τουλαχιστον τα τελευταια χρονια περισσοτερα απο τις πιο πολλες μορφες επενδυσης με αποδοσεις 20-25% το ΧΡΟΝΟ.....)
Τωρα αν καποιος δεν θελει να επενδυσει σε κιθαρες μπορει να επενδυσει σε ομολογα,μετοχες,αυτοκινητα,ζαντολαστιχα ή (κατα τη προσφιλη συνηθεια του Ελληνα :

) σε.... ΤΟΥΒΛΑ.... ;D
Για οσους ενδιαφερονται παντως να ενα πολυ καλο αρθρο για τους κινδυνους & τις αποδοσεις της αγορας αυτης
http://www.gruhn.com/newsletter/newsltr27.html