Χαχαχαχαχα νομίζεις.freerock1974 είπε:Δεν ειδες?Πεσανε κεφαλια περι κριτικης... ;D
Σαν κημπορντίστας περνάει.Δεν περνάτε στην επόμενη φάση.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χαχαχαχαχα νομίζεις.freerock1974 είπε:Δεν ειδες?Πεσανε κεφαλια περι κριτικης... ;D
Σαν κημπορντίστας περνάει.Δεν περνάτε στην επόμενη φάση.
Το αντίθετο. Μέχρι και μικρόφωνο στο ταμπούρο του βαλα στις τελευταίες πρόβες.freerock1974 είπε:Ειμαι σιγουρος οτι ο Audio λεει ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ντραμερ:''Μη βαρας τοσο δυνατα ρε μλκ...'' ;D
Συνεχεια ομως... ;D
Τελικα ουτε εδω υπαρχει επιβολη του νομου... ;DNestoras είπε:Χαχαχαχαχα νομίζεις.
Τα φερες εκει που θελες μπαγαποντη... ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Το αντίθετο. Μέχρι και μικρόφωνο στο ταμπούρο του βαλα στις τελευταίες πρόβες.
Με τον Βασίλη (τον προηγούμενο) ναι, υπήρχε αυτό το ζήτημα.
Ήταν τότε που ψαχνόμουν για εναλλακτικά κρουστά και lead όργαναfreerock1974 είπε:Τα φερες εκει που θελες μπαγαποντη... ;D ;D ;D
ε,για να πουμε και την αληθεια...χρονια επαιζα Boogie woogie πιανο στα joints της Georgia με τους brothers... ;DΣαν κημπορντίστας περνάει
Μου έχει δώσει μια κιθάρα για να μην ανεβάσω αυτά που έπαιξε, όταν είχε έρθει στο στουντιάκι μας. Ναι, μπλουζ (May God make it) με σαχλόφωνο. ;Dgvour είπε:Τελικα μετα τον Freerock και τον SF που το ριξαν στα blues το μονο που
μενει ειναι να κανει το ιδιο κι ο Marathon(τωρα θα με περιλαβει και δικιο
θα χει).
Πρώτα από όλα...ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις στους επισκέπτες...Nestoras είπε:Μου έχει δώσει μια κιθάρα για να μην ανεβάσω αυτά που έπαιξε, όταν είχε έρθει στο στουντιάκι μας. Ναι, μπλουζ (May God make it) με σαχλόφωνο. ;D
Και ήθελες και να παίξουμε μαζί... Αν ήξερες τι σε περίμενε! ;Daudiokostas είπε:Το αντίθετο. Μέχρι και μικρόφωνο στο ταμπούρο του βαλα στις τελευταίες πρόβες.Ειμαι σιγουρος οτι ο Audio λεει ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ντραμερ:''Μη βαρας τοσο δυνατα ρε μλκ...'' ;D Συνεχεια ομως... ;D
Με τον Βασίλη (τον προηγούμενο) ναι, υπήρχε αυτό το ζήτημα.
Μου αρέσει το ισχυρό ταμπύρο (όταν οι δυναμικές είναι οι πρέπουσες) αλλά δεν μ' αρέσει να κυριαρχεί στον ήχο.
Welcome back!Nestoras είπε:Μου έχει δώσει μια κιθάρα για να μην ανεβάσω αυτά που έπαιξε, όταν είχε έρθει στο στουντιάκι μας. Ναι, μπλουζ (May God make it) με σαχλόφωνο. ;D
Δεν μπορεί να ανεβάσει τίποτα...γιατί απλά μου έκανε σαμποτάζ και δεν με έγραψε όταν πήρα μπρός...τέτοια κάνει στους εναλακτικούς παίχτες.gvour είπε:Welcome back!
Aν σου κανε τετοιο δωρο μην τ ανεβασεις.