Superfund? ;DLK είπε:Είσαι γνήσιος εκπρόσωπος του κεφαλαίου και αυτό αντανακλάται στη μουσική σου, το θες δεν το θες!
ΖΗΛΕΙΑ,παιδι μου...ΖΗΛΕΙΑ... ;D ;D ;Dαν και σε κάποιες ιδωτικές συζητήσεις από κάποιους είχες λάβει αρνητικά σχόλια.
Τώρα που το ξανακούω η τρέμολο κιθάρα δε με φτιάχνει τόσο, αν και οι νότες που επέλεξες είναι καλές
'Οχι σ' αυτή με τον ultra-vibrato-univibe ήχο.Superfunk είπε:ΖΗΛΕΙΑ,παιδι μου...ΖΗΛΕΙΑ... ;D ;D ;D
LESLIE ειναι,εκτος και αν αναφερεσαι στην...πισω απο αυτη που εχει τρεμολο...
+100 πολύ ωραίο μουσικό θεματάκι, κάτι σε στυλ "parvenu's indignation"SpyrosCh είπε:2:24 εξαιρετική αλλαγή!
κάτι σε στυλ "parvenu's indignation"
δεν παρατηρησα κατι στα δικα μου,ουτε στα ηχεια του pc,το ακουσες και με ακουστικα?Στα ηχεία μου κάπου πίκάριζε και παραμόρφωνε,από το 2ο μέρος του.
συγγνώμη που δεν το διόρθωσα πιο πριν. Τελικά μόνο στα ηχεία του pc είχα παραμόρφωση. Στα ακουστικά ήταν οκ.Superfunk είπε:δεν παρατηρησα κατι στα δικα μου,ουτε στα ηχεια του pc,το ακουσες και με ακουστικα?
εχω ενα φτηνο ηλεκτρονικο σετ απο τον ΘΩΜΑ και τριγκαρω τα BFD (τα παιξιματα ειναι δικα μου δηλ.αν και μια και ειναι midi πολλες φορες τα λουπαρω)fenderiarhs είπε:Ωραιο, φρεσκο και ταξιδιαρικο και κατα τα συνηθη, πολυ καλη παραγωγη. Πες μας πως εγραψες τα drums (<------ειμαι ασχετος και ψαχνομαι).