Λογικα οχι...πριν μια βδομαδα μου ηρθε ενα μανικι απο usa με usps συνολικο κοστος 60 ευρω κ δεν πληρωσα δραχμη...η παραδοση εγινε με Ελτα κ ουτε καν τα 5 ευρω δεν μου ζητηθηκαν...μαλιστα σε μια βδομαδα ακριβως εφτασε το δεμα...δεν ξαναγινε. 8)korman709 είπε:εκανα μια αγορα απο ebay αξιας 85 ευρω συνολικα.θα ερθει με
USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service
θα πληρωσω εκτελωνισμο η οχι?
Με USPS dεν εκτελωνίζεις εσύ.kosh είπε:...να κοτσάρω και εγώ μια ερώτηση: αν παραγγείλω απο USA σε Λάρισα η Θεσσαλονίκη σε ποιό τελωνείο θα πάνε ωστε να εκτελωνίσω μόνος μου; Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να τρέχω Αθήνα;
ναι, με courier αν αναλάβω εγω τη διαδικασία, πρέπει Αθήνα;audiokostas είπε:Με couriers, αλλάζει το πράγμα.
+666666666666audiokostas είπε:Με USPS dεν εκτελωνίζεις εσύ.
Το παραλαμβάνεις από το ταχυδρομείο σου και πληρώνεις (άμα είναι να πληρώσεις) εκεί με την αναλυτική απόδειξη του κόστους.
Με couriers, αλλάζει το πράγμα.
Την εχω πατησει αρκετες φορες.korman709 είπε:εκανα μια αγορα απο ebay αξιας 85 ευρω συνολικα.θα ερθει με
USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service
θα πληρωσω εκτελωνισμο η οχι?
Ο εκτελωνισμος γινεται στο Ελ.Βενιζελος.kosh είπε:...να κοτσάρω και εγώ μια ερώτηση: αν παραγγείλω απο USA σε Λάρισα η Θεσσαλονίκη σε ποιό τελωνείο θα πάνε ωστε να εκτελωνίσω μόνος μου; Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να τρέχω Αθήνα;
Με την ευκαιρία γράψε και τι πλήρωσες...vonserke010780 είπε:παρελαβα μια Edwards Les Paul απο Japan, πηγε κατευθειαν στις Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ με παραδοση στο σπιτι κλπ και πληρωσα και τελωνειο λιγοτερα απο οτι ειχα υπολογισει! Μονο USPS και EMS παιδια τιποτα αλλο!