funky ailouros
Νέο μέλος
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πεί που θα βρώ Drumcraft set στην Ελλάδα???
;D ;D ;DSuperfunk είπε:Αληθεια τι σε εκανε να προτιμησεις αυτη τη μαρκα?Τα εχεις παιξει καπου?
Δεν έχω ιδέα για τη συγκεκριμμένη φίρμα .. αλλά ένα χάι εντ κιτ της σε τι τιμή είναι ...?funky ailouros είπε:Ψάχνω για ένα οικονομικό set ως δεύτερο.
1.από ένα σύντομο search που έκανα ....κάτι τέτοιο κατάλαβα ...Superfunk είπε:1.Φτηνα ειναι (σε σχεση με τους υπολοιπους γιγαντες),στα επιπεδα των Kirchhoff.
2.Aυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι και καλα.
Τα έχω τσεκάρει!το budget μου όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 650 ευρώ... :-[Εάν δεν βρώ κατί θα καταφύγω στο να πάρω μόνο μια μπότα (θέλω max 20άρα)Superfunk είπε:Σωστος αλλωστε τα τυμπανα πρεπει να τα ακουμε πριν τα αγορασουμε..παντως αν ειναι να παρεις γερμανικο πραμα κοιτα και αυτα,ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ τυμπανα για τα λεφτα τους (και οχι μονο)
http://www.thomann.de/gr/kirchhoff_atrium_5000_22schwarz.htm
Αυτό που έιχα δει κάπου πριν κανα 2μηνο έκανε 500 ευρώ κ ήταν το κατώτερο μοντέλο της εταιρίας.Κ εγώ για το συγκεκριμένο ψάχνω! 8)Δεν έχω ιδέα για τη συγκεκριμμένη φίρμα .. αλλά ένα χάι εντ κιτ της σε τι τιμή είναι ...?
χμ...φτηνές σειρές σόνορ που παίζω σε προβάδικα τα βρίσκω πολύ καλά (ειδικά τα birch.. ;D)....Superfunk είπε:Γενικα οι Γερμανοι κατασκευαστες (πλην της SONOR) βγαζουν ωραια τυμπανα σε λογικη τιμη (η SONOR βγαζει ωραια τυμπανα αλλα ειναι ακριβα)
χμ....μάλλον καλύτερα να ψάξεις για κάνα μεταχειρισμένο...με τα χρήματα που διαθέτεις είναι πολύ πιθανό να πάρεις ψιλοχάλια κιτ σε σχέση με τη περλ και να εκνευρίζεσαι....funky ailouros είπε:Τα έχω τσεκάρει!το budget μου όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 650 ευρώ... :-[
Εάν δεν βρώ κατί θα καταφύγω στο να πάρω μόνο μια μπότα (θέλω max 20άρα)
και την προσθέσω στο σετ που ήδη έχω( Pearl Session custom 22"bass,10",12",14"floor)