drummer's weeks στον letterman

Και το τελευταίο τέρας της εβδομάδας, σε ένα από τα καλύτερα funk κομμάτια όλων των εποχών:

[HD] Dennis Chambers - Drum Solo (2nd Week) - David Letterman 8-25-11

Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι τον έχω δει σε περισσότερο ...τερατώδεις σολιστικές στιγμές.

Βέβαια ο άνθρωπος γκρουβάρει σαν παλαβός, και ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα πλέον.

Haris είπε:
Και το τελευταίο τέρας της εβδομάδας, σε ένα από τα καλύτερα funk κομμάτια όλων των εποχών:

[HD] Dennis Chambers - Drum Solo (2nd Week) - David Letterman 8-25-11

Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι τον έχω δει σε περισσότερο ...τερατώδεις σολιστικές στιγμές.

Βέβαια ο άνθρωπος γκρουβάρει σαν παλαβός, και ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα πλέον.
Θυμηθηκα την συναυλια πριν μερικα χρονια στο Μεγαρο του Mc Laughlin με Chambers....

Στο τελος οταν βγηκαμε απο την αιθουσα...ελεγες...Mc Laughlin..who?

Πολυ μεγαλος drummer ο ατιμος..

Εχεις  δικιο Χαρη.

Εχει βαρυνει και αυτος.. {Σε ταχυτητες}.... γιατι απο groove...

Γουσταρα πολυ το ταμπουρο στο 1 ανα διμετρο.!

Superfunk είπε:
Και ο Roy Hanes στην τρυφερη ηλικια των...86 ετων... :o
Άλλη κατηγορία βρε παιδί μου... Τελείως old school (κυριολεκτικά!), αλλά απίστευτη μουσικότητα αυτός ο άνθρωπος. Και τι ωραία αυτά τα ανοιχτά, τραγουδιστά τομς...

Θυμηθηκα την συναυλια πριν μερικα χρονια στο Μεγαρο του Mc Laughlin με Chambers....

Στο τελος οταν βγηκαμε απο την αιθουσα...ελεγες...Mc Laughlin..who?

Πολυ μεγαλος drummer ο ατιμος..
Δεν ήμουν σε αυτή τη συναυλία (ο βλάξ!), αλλά έχω το CD από την ίδια περιοδεία και σε νιώθω (εν μέρει βέβαια, γιατί άλλο vibe το live).

ρε γαμωτο αυτος ο Peart..Ωρες ωρες εχω την αισθηση οτι αν πας και τον ρωτησεις τι χρονια εχουμε...θα σου πει...

1984  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

αρκετά πιο μίνιμαλιστικός και μαζεμένος ο chambers, δε νομίζετε?

αν κάποιος κοιτάξει τα σόλο του στο παρελθόν είναι όλα πολυ busy, ίσως τώρα πήρε τον δρόμο του less is more!

Superfunk είπε:
δεν υπαρχει και αλλος δρομος για οποιονδηποτε ολοκληρωμενο μουσικο ετσι κι αλλοιως. ;)
+1

Αυτο ακριβως λενε και κανουν ολοι οι μεγαλοι Δασκαλοι.

Superfunk είπε:
δεν υπαρχει και αλλος δρομος για οποιονδηποτε ολοκληρωμενο μουσικο ετσι κι αλλοιως. ;)
Eιδικα με τον συγκεκριμενο... ποτε δεν ξερεις τι να περιμενεις...

Εχοντας την πολυτελεια να ειναι μεσα στη "Χρυση 5αδα"..σημερα παιζει straight 8ths με τον Santana σε σταδια {και παιρνει τα Βig Bucks....}.και αυριο μπορει να παιζει το **** του με κανενα Holdsworth...η  κανενα Stern σε κανα καταγωγιο σαν το... Ιρiδιουμ.... ;) ;)

{Εσυ ξερεις...}

New_York_2009.jpg

ωχ παναγια μου , ο κοσμος των drums .... απο μια μιλφ μεχρι 86 χρονων παππους και παρα οοοοοοολο αυτον τον χαμο μπορει να μαγευτεις κι απο το πιο απλο beat. τι να πω...

Παντως ρε παιδια(προσωπικη αποψη) επιδη νομιζω πως ο πιο μανιακος ειναι ισως κι ο πιο αντιεμπορικος και δυσκολοακουαστος, για εμενα ειναι και ο εγκεφαλος οσον αφορα τα τυμπανα(φυσικα υποκειμενικο αυτο) , καποια στιγμη να συζητησουμε και για Virgil donati αν θελετε ...

Ο Donati ειναι μεσα στους μεγαλους εδω και πολλα χρονια. Εχει παιξει και αυτος με ολους ..αλλα εχει μαι ιδιαιτερη αδυναμια στα progressive παιξιματα.. {Steve Vai -Planet x}... ωστοσο για πολλα χρονια επαιζε και Jazz.

ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ..απιστευτα γρηγορος και εξαιρετικο παιξιμο με παρα πολλα δικα του chops.

Very busy clinician drummer επισης.

σε ευχαριστω που μας τον θυμησες...γιατι ολο τον παραμελουμε.

V

http://en.wikipedia.org/wiki/Virgil_Donati

http://www.virgildonati.com/

Δηλαδή σηκώθηκε ο anton fig για να παίξει ο justin bieber?

superfunk, τι έχεις να πείς γι αυτό??  ;D

stefanos είπε:
Δηλαδή σηκώθηκε ο anton fig για να παίξει ο justin bieber?

superfunk, τι έχεις να πείς γι αυτό??  ;D
Καταρχην απο εμενα παιζει ΠΟΛΥ καλυτερα ο Τζαστιν... ;D..οποτε τι να πω (και ειναι και 15 ετων...) γενικα ο Λεττερμαν απο τοτε που τον εβλεπα στις ΗΠΑ εχει τρελλο ψωνιο με το drumming (παιζει και ο ιδιος) οποτε δεν χανει την ευκαιρια για προωθηση του αθληματος....

Τωρα για τα υπολοιπα απλα ο Τζαστιν ειναι ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ως τραγουδιστης και περφορμερ (αν δεν ηταν δεν θα γινονταν και φιρμα) το οτι παιζει και πολυ καλα ντραμς δειχνει οτι εχει πολυπλευρο ταλεντο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back