D
drummarios
Το βίντεο είναι η ηχογράφηση που χρησιμοποιήθηκε και στο κομμάτι το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ελπίζω να σας αρέσει !! 
Εντάξει...απλά μεγάλος!drummarios είπε:Το βίντεο είναι η ηχογράφηση που χρησιμοποιήθηκε και στο κομμάτι το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ελπίζω να σας αρέσει !!![]()
Ευχαριστώ.beeros05 είπε:Εντάξει...απλά μεγάλος!
τι είναι αυτό το HUGE ταμπούρο Μάριε?
Εγινε στο LizardSound Studios. Τωρα δεν ειμαι σιγουρος για τα μικροφωνα αλλα μπορεις να δεις εδω ολο τον εξοπλισμο: www.lizardsound.comdegdekis είπε:μπορείς να μας πεις το στουντιο στο οποίο έγινε?
τι μικρόφωνα χρησιμοποιήθηκαν και σε τί?
Ευχαριστώ!![]()
!!!!drummarios είπε:Παιδια ανεβηκε ολο το κομματι με νεο βιντεο. Ελπιζω να σας αρεσει !!! Rock on !!!!
Solarmonkeys - " Momma's Son "
Έλα ρε και ψάχνω το βίντεο 5 λεπτά τώρα...drummarios είπε:Ηθελε λιγο φτιαξιμο. θα το ανεβασουμε παλι σε λιγο. ;D
ΕΊΝΑΙ! ;DNikolas είπε:Τελειώνετε, καλό θα είναι κι έτσι, δε μπορεί!![]()
Εκεί... για να ζηλεύω εεεε; Καλά σου! ;D ;Dhot_sauce είπε:ΕΊΝΑΙ! ;D
Κανενα προβλημα μαν. ισα ισα ευχαριστουμε για το ενδιαφερον. Εχεις δικιο σε ολα οσα ειπες. σε καποια φαση θα παρουμε φωτισμο σωστο για τις συνεντευξεις που κανω για το YouGroove. Προσπαθουμε να κανουμε οτι καλυτερο με μηδενικο κοστος. Το σημαντικο φυσικα ειναι για μας η μουσικη. Το βιντεο ειναι συνοδευτικο. Ελπιζουμε σε καποια φαση να βγαλουμε ενα επαγγελματικο βιντεο.LK είπε:Νταξ, τώρα με το σωστό συγχρονισμό, απογειώθηκε!![]()
Σχώρα με λίγο ακόμα αν γίνομαι «σπαστικός» .
Ειλικρινά από ενδιαφέρον το λέω, επειδή κάνετε ωραίες δουλειές, άλλως θα το βούλωνα. ;D
Έχετε ωραίο studio , μηχανήματα –video equipment-όρεξη ..κ.λ.π.
Με το LERSTA από το ikea , αδικείστε.
Δώστε λίγα $$$$ (όχι πολλά) και πάρτε μερικά Continuous Lighting φωτιστικά .
Άλλο είναι το θέλω low lighting για ατμόσφαιρα και άλλο το έχω θόρυβο από τον χαμηλό φωτισμό…και πάλι με την καλλίτερη τον προθέσεων το γράφω και συγνώμη.