Που ειναι οι μεν Mr?? Χμμμ?warwickplayer είπε:Οι δε ειναι μια τεραστια μπιζνα με κανονες ενω οι δε ειναι 4 ατομα που ΠΑΙΖΟΥΝ μουσικη
Που ειναι οι μεν Mr?? Χμμμ?warwickplayer είπε:Οι δε ειναι μια τεραστια μπιζνα με κανονες ενω οι δε ειναι 4 ατομα που ΠΑΙΖΟΥΝ μουσικη
Χαχαχαχα...συγνωμη αλλα ειμαι απο τις 11 στο ποδι με ενα μπασο κρεμασμενο πανω μου...Waterfall-K είπε:Που ειναι οι μεν Mr?? Χμμμ?![]()
Eκτός από τα πρώτα 5?η απαντηση στο ερωτημα σου για πιο λογο βγαζουν τετοια τραγουδια με τετοιους στιχους ειναι οτι τα περισσοτερα αλμπουμ των theater ειναι θεματικα......εχουν δλδ ενα στορυ απο την αρχη ως το τελος
Δεν ειναι πολλα τα 10 λεπτα για ενα τραγουδι, ιδιαιτερα οταν μιλαμε για ProgRock/ProgMetal μπαντες.govanmaniac είπε:Επίσης, προσωπικά δεν την παλέυω με albums διάρκειας 65-70 λεπτών...6 το πολυ 7 τραγούδια γύρω στο 10λέπτο... Βαριέσαι την ζωή σου μέχρι να τελειώσουν.
μισό λεπτό, ας κάνουμε ένα reset στην κουβέντα. Για τους Theater μιλάμε, οπότε το έχουν αποδείξει αν το έχουν ή όχι νομίζω.Waterfall-K είπε:Δεν ειναι πολλα τα 10 λεπτα για ενα τραγουδι, ιδιαιτερα οταν μιλαμε για ProgRock/ProgMetal μπαντες.
Το τι παιζεις μεσα σ'αυτα τα 10 λεπτα ειναι η ουσια. Και οσο παιχταρας και να'σαι, η συνθεση ειναι αλλη ιστορια.
Ή εισαι συνθετης ή δεν εισαι.
Αν δεν "το'χεις", και 3λεπτα τραγουδια να γραψεις παλι χαλια θα βγουν...
Τα μισα τους αλμπουμς δεν ακουγονται, πως "το εχουν αποδειξει"??govanmaniac είπε:Για τους Theater μιλάμε, οπότε το έχουν αποδείξει αν το έχουν ή όχι νομίζω.
Αυτο που μας κουρασε ειναι κυριως η μουσικη τους, τοσο απλα....ένας από τους λόγους που μας έχουν κουράσει τελευταία οι Theater είναι και οι κακοί στίχοι που οδηγούν σε κακό song writing.
To έχουν αποδείξει με τη μεγάλη και σημαντικότατη μουσική κληρονομιά όλων των ετών της πολύ επιτυχημένης καριέρας τους, και με την παράλληλη τεράστια επιρροή που έχουν ασκήσει γενικά στα μουσικά δρώμενα και σε παλιούς (και ειδικά νέους και μαθητευόμενους) κιθαρίστες. Το ότι τα "μισά τους άλμπουμ δεν ακούγονται" είναι υποκειμενική αντιμετώπιση που παραβλέπει τα προαναφερθέντα.Waterfall-K είπε:Τα μισα τους αλμπουμς δεν ακουγονται, πως "το εχουν αποδειξει"??
Τα άλλα μισά όμως; Γιατί -κατά τη γνώμη μου βέβαια- οι Theater έχουν στο ενεργητικό τους δύο εξωπραγματικούς δίσκους, δύο πάρα πολύ καλούς και έναν καλούτσικο (κρίνοντάς τους ελαφρώς αυστηρά).Waterfall-K είπε:Αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι τα μισα τους αλμπουμς δεν ακουγονται.
Μιλώντας για την παρούσα φάση ή για τα 7-8 τελευταία χρόνια, έχεις δίκιο. Είναι στα όρια του βαρετού και καμιά φορά τα ξεπερνάνε κιόλας.Μην γινεσαι "βασιλικοτερος του βασιλεως", ακομα και οι φανατικοτεροι των οπαδων τους βλεπουν οτι δεν τραβανε αλλο.
Δηλαδη θεωρεις οτι κληρονομια αφησαν (και γενικοτερα επηρρεασαν εντονα μουσικους ανα τον κοσμο) μονο οι Beatles, οι Stones, οι Zeppelin και οι Floyd?Waterfall-K είπε:Τα ιδια λεμε.
Ουτε την προσφορα τους αμφισβητω στο ειδος τους, ουτε οτι εχουν βγαλει μερικα πολυ καλα αλμπουμς.
Απλα δεν μπορω να διαβαζω υπερβολες περι "τεραστιας επιρροης στα μουσικα δρωμενα" και "μουσικων κληρονομιων" και αλλων τετοιων "αντικειμενικων" δηλωσεων, που μονο σε μπαντες μετρημενες στα δακτυλα ταιριαζουν.
Δεν εχω κανενα προβλημα να κρατησω το "τεραστια", αν μιλαμε για το Prog Metal.astraxan19 είπε:Υ.Γ Αν το "τεραστια" γινει "μεγαλη" θα συμφωνησεις?
Γιατι πρεπει να κατηγοριοποιησουμε και την επιρροη?. Δηλαδη ο καθενας επηρεαζει μονο τους ομοιους του? Ενας τζαζιστας δεν γινεται να επηρρεασει εναν ροκα ή το αντιθετο?Waterfall-K είπε:Απλα Ελληνικα γραφω. :
Δεν εχω κανενα προβλημα να κρατησω το "τεραστια", αν μιλαμε για το Prog Metal.
Πιστευω να καταλαβαινεις την (τεραστια) διαφορα μεταξυ των φρασεων "Prog Metal δρώμενα" και "γενικά μουσικά δρώμενα".