distortion pedal

liakos

Της παρέας
ρε μαγκες θελω ενα πεταλι distortion και βοηθεια δεν θελω να εχω την death παραμορφωση αλλα να χωνει καλα και οχι με το τρελο τζιτζιριζμα help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOSS DS-1 (με βρωμικο καναλι και το distortion του πεταλιου λιγο κατω απο το μισο)....ισως αυτο να σου αρεσει!!

το ειδα και μου φανηκε απλα καλο (ο satriani το εχει αμα το δεις στο dvd live in san francico οταν δειχνει τα πεταλια του)(μονιζω !!!!!!!μπορει να λεω και μα.....ες

Η ίδια συζήτηση έχει ξαναγίνει.Υπάρχουν ειδικά για θέματα που αφορούν οτιδήποτε έχει να κάνει με ηλεκτρική κιθάρα πάρα πολλές πληροφορίες στο noiz.Καλό θα ήταν να αξιοποιούμε όλοι αυτή την αποθηκευμένη γνώση.Επιπλέον ανατρέχοντας σε παλιότερα θέματα και προσθέτωντας τους δικούς σου προβληματισμούς εμπλουτίζεις την ήδη υπάρχουσα πληροφορία.

Distortion pedal

Προτείνω να δοκιμάσεις το Digitech Metal Master.Πιστεύω είναι πολύ κοντά σε αυτό που θές
Το είχα δοκιμάσει κάποτε και απογοητεύτηκα.Μου φάνηκε πολύ "τζιτζίκι".Μπορεί να έφταιγε η κιθάρα/ενισχυτής/χώρος κλπ,αλλά δεν μου άρεσε.Αντίθετα,βρήκα πολύ ωραίο το warp factor της Hughes&Kettner.Όχι για τόσο βαριά παραμόρφωση όσο το metal master,αλλά πολύ πιο "ποιοτικό".

Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και άκου...

Το είχα δοκιμάσει κάποτε και απογοητεύτηκα.Μου φάνηκε πολύ "τζιτζίκι".Μπορεί να έφταιγε η κιθάρα/ενισχυτής/χώρος κλπ' date='αλλά δεν μου άρεσε.Αντίθετα,βρήκα πολύ ωραίο το warp factor της Hughes&Kettner.Όχι για τόσο βαριά παραμόρφωση όσο το metal master,αλλά πολύ πιο "ποιοτικό".

[/quote']

'Οσο αφορά τα ρυθμικά ήταν απο τα καλύτερα που άκουσα.Αν έχεις συνηθίσει τον ήχος της λάμπας ναι θα σου ακούγεται τζίτζικας.Αλλά σε σχέση με άλλα πετάλια του είδους πολύ λιγότερο.

Το Wrap Factor και εγώ ήθελα να τον τσεκάρω.Παρόλα αυτά μου είπαν οτι είναι καφροπετάλι :D

Το είχα δοκιμάσει κάποτε και απογοητεύτηκα.Μου φάνηκε πολύ "τζιτζίκι".Μπορεί να έφταιγε η κιθάρα/ενισχυτής/χώρος κλπ' date='αλλά δεν μου άρεσε.Αντίθετα,βρήκα πολύ ωραίο το warp factor της Hughes&Kettner.Όχι για τόσο βαριά παραμόρφωση όσο το metal master,αλλά πολύ πιο "ποιοτικό".

[/quote']

'Οσο αφορά τα ρυθμικά ήταν απο τα καλύτερα που άκουσα.Αν έχεις συνηθίσει τον ήχος της λάμπας ναι θα σου ακούγεται τζίτζικας.Αλλά σε σχέση με άλλα πετάλια του είδους πολύ λιγότερο.

Το Wrap Factor και εγώ ήθελα να τον τσεκάρω.Παρόλα αυτά μου είπαν οτι είναι καφροπετάλι :D
Λάμπα ούτε έχω,ούτε έχω παίξει ποτέ με τίποτα τέτοιο...

Πάντως,όταν το έψαχνα το πράγμα,ήθελα παχιά,μοντέρνα παραμόρφωση.Σε αυτόν τον τομέα το digitech απλά sucked. :D Το warp factor έβγαζε αυτό που ήθελα αλλά μόνο με το gain στο τέρμα (τουλάχιστον με τη συγκεκριμένη κιθάρα).Πάντως μου φάνηκε τεράστια η διαφορά "ποιότητας" στον ήχο.Πάνε άκου το!Δεν θα χάσεις!

Ρε παιδια...........

Ο ηχος (γενικα) επιρρεαζει το αυτι του καθ'ενος με διαφορετικο τροπο. Εν τελει, υπαρχει περιπτωση να λετε και οι δυο το ιδιο πραμα και να μην το αντιλαμβανεστε (μεσω της γραφης :D ). Οποτε δεν υπαρχει λογος να αντιτειθεται ο καθενας στην αποψη του αλλου! απλα δεχτειται τη!

:roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) :roll: :roll: :roll:

Δεν ειμαι σιγουρος αν συμφωνειται, αλλα αυτο πιστευω πως ισχυει!!!

ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Και εγώ συμφωνώ ειδικά στα distortion οι απόψεις διίστανται. Εγώ έχω ένα vox distortion booster και ένα big muff και μου αρέσει πολύ ο ήχος τους.Πολύ διαφορετικά βέβαια μεταξύ τους..

¶λλοι έχω ακούσει να μην τους αρέσει καθόλου το big muff.Πιστεύω είναι καθαρά προσωπικό και βέβαια εξαρτάται από τον τρόπο παιξίματος τους καθενός.

Ρε σεις δε τρέχει τίποτα συζήτηση κάνουμε :D :D

Όσο για την εξεταστική φίλε άσε... :evil: Πήξιμο τρελό

Και εγώ συμφωνώ ειδικά στα distortion οι απόψεις διίστανται. Εγώ έχω ένα vox distortion booster και ένα big muff και μου αρέσει πολύ ο ήχος τους.Πολύ διαφορετικά βέβαια μεταξύ τους..¶λλοι έχω ακούσει να μην τους αρέσει καθόλου το big muff.Πιστεύω είναι καθαρά προσωπικό και βέβαια εξαρτάται από τον τρόπο παιξίματος τους καθενός.
Το Big Muff Fuzz ή distortion θεωρείται?

Πρώτον,δεν μαλώνουμε,απλά συζητάμε…

Δεύτερον,τα πετάλια δεν τα άκουσα με την κιθάρα μου,αλλά με μια esp με μονοπήνιους (αλά strat) ,του μαγαζιού.

Τρίτον,το big muff είναι fuzz και όχι distortion.

Τέταρτον,εξεταστική sucks!

Αυτά….

:D :D :D

ο μαρκος στο μεταλιδη μου ειπε για κατι distortion απο αυστραλια ξερετε τιποτα ;;;;;;;;;;; μαρκα δεν ξερω

Κωλοεξεταστική , τι μου την θυμίσατε?Μπήκα για 10 λεπτά και μου δημιουργείτε τύψεις. Κλείνω , παω να διαβάσω καμιά γραμμή....

Xm... το Big Muff εμένα μου ακούγεται για οverdrive. ...σκέψου Billy

Corgan φάση.

Αν θυμάμαι καλά, από Αυστραλία είναι ένας τύπος που φτιάχνει εφφέ κάτω από την επωνυμία Frostwave. Δεν θυμάμαι πάντως να έχει φτιάξει κάποιο distortion.

A! Από Αυστραλία είναι και ο TroubledTom αλλά αυτός είναι diyer σε μια μουσική κοινότητα και ασχολείται με "αλλόκοτα" fuzz (βλ. Zvex).

υγ. Καλά ρε, ακόμη εξεταστική έχετε;

Trending...

Νέα θέματα

Back