Το είχα δοκιμάσει κάποτε και απογοητεύτηκα.Μου φάνηκε πολύ "τζιτζίκι".Μπορεί να έφταιγε η κιθάρα/ενισχυτής/χώρος κλπ,αλλά δεν μου άρεσε.Αντίθετα,βρήκα πολύ ωραίο το warp factor της Hughes&Kettner.Όχι για τόσο βαριά παραμόρφωση όσο το metal master,αλλά πολύ πιο "ποιοτικό".Προτείνω να δοκιμάσεις το Digitech Metal Master.Πιστεύω είναι πολύ κοντά σε αυτό που θές
Το είχα δοκιμάσει κάποτε και απογοητεύτηκα.Μου φάνηκε πολύ "τζιτζίκι".Μπορεί να έφταιγε η κιθάρα/ενισχυτής/χώρος κλπ' date='αλλά δεν μου άρεσε.Αντίθετα,βρήκα πολύ ωραίο το warp factor της Hughes&Kettner.Όχι για τόσο βαριά παραμόρφωση όσο το metal master,αλλά πολύ πιο "ποιοτικό".
[/quote']
'Οσο αφορά τα ρυθμικά ήταν απο τα καλύτερα που άκουσα.Αν έχεις συνηθίσει τον ήχος της λάμπας ναι θα σου ακούγεται τζίτζικας.Αλλά σε σχέση με άλλα πετάλια του είδους πολύ λιγότερο.
Το Wrap Factor και εγώ ήθελα να τον τσεκάρω.Παρόλα αυτά μου είπαν οτι είναι καφροπετάλι![]()
Λάμπα ούτε έχω,ούτε έχω παίξει ποτέ με τίποτα τέτοιο...Το είχα δοκιμάσει κάποτε και απογοητεύτηκα.Μου φάνηκε πολύ "τζιτζίκι".Μπορεί να έφταιγε η κιθάρα/ενισχυτής/χώρος κλπ' date='αλλά δεν μου άρεσε.Αντίθετα,βρήκα πολύ ωραίο το warp factor της Hughes&Kettner.Όχι για τόσο βαριά παραμόρφωση όσο το metal master,αλλά πολύ πιο "ποιοτικό".
[/quote']
'Οσο αφορά τα ρυθμικά ήταν απο τα καλύτερα που άκουσα.Αν έχεις συνηθίσει τον ήχος της λάμπας ναι θα σου ακούγεται τζίτζικας.Αλλά σε σχέση με άλλα πετάλια του είδους πολύ λιγότερο.
Το Wrap Factor και εγώ ήθελα να τον τσεκάρω.Παρόλα αυτά μου είπαν οτι είναι καφροπετάλι![]()
Πάντως,όταν το έψαχνα το πράγμα,ήθελα παχιά,μοντέρνα παραμόρφωση.Σε αυτόν τον τομέα το digitech απλά sucked.Το warp factor έβγαζε αυτό που ήθελα αλλά μόνο με το gain στο τέρμα (τουλάχιστον με τη συγκεκριμένη κιθάρα).Πάντως μου φάνηκε τεράστια η διαφορά "ποιότητας" στον ήχο.Πάνε άκου το!Δεν θα χάσεις!
Το Big Muff Fuzz ή distortion θεωρείται?Και εγώ συμφωνώ ειδικά στα distortion οι απόψεις διίστανται. Εγώ έχω ένα vox distortion booster και ένα big muff και μου αρέσει πολύ ο ήχος τους.Πολύ διαφορετικά βέβαια μεταξύ τους..¶λλοι έχω ακούσει να μην τους αρέσει καθόλου το big muff.Πιστεύω είναι καθαρά προσωπικό και βέβαια εξαρτάται από τον τρόπο παιξίματος τους καθενός.