Διασκευή του Look Away Lucifer των Madrugada

  Φιλε ,τι περιμενεις να σου πουμε για την διασκευη?Πηρες ενα ηλεκτρικο τραγουδι και το επαιξες με μια ακουστικη κιθαρα,μπορει να σταθει σε μια παρεα ή σε ενα ακουστικο λαιβ.Εχεις καλη προφορα και συμπαθητικη φωνη.Τωρα απο κει και περα τι αλλο.

  Προσαπθησε αν θες να βαλεις κατι παραπανω στη ερμηνεια ή ξερω γω στη κιθαρα για να διαφοροποιησεις το αποτελεσμα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι παροθσιασες κατι που μπορει να κανει ο καθενας ,που εχει λιγο φωνη και ξερει κιθαρα.Οκ.Αλλα αν θες να ξεχωρισεις πρεπει να προσπαθησεις περισσοτερο.Ελπιζω να καταλαβαινεις που το παω.Το κοματι το ακουσα ευχαριστα αλλα μεχρι εκει.Αν αυτο σου αρκει ,που δεν ειναι λιγο,για μικρα ακουστικα λαιβ κτλ συνεχισε σε αυτο που κανεις.Αν θες κατι αλλο ,δες τις συνθεσεις μεσα απο το δικο σου πρισμα κυριως ,ωστε να βγει και κατι πιο μοναδικο.Αυτα.

 
Σ' ευχαριστώ Johnny T. και καταλαβαίνω τι εννοείς. Πρέπει η διασκευή να έχει μια διαφορετική προσέγγιση έτσι ώστε να έχει λόγο ύπαρξης, αλλιώς ακούς το πρωτότυπο που πάντα είναι καλύτερο. Ευχαριστώ για την καλά αναλυμένη άποψη και άλλη φορά θα ανεβάσω κάτι διαφορετικό.

 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top