εξαιρετικη tele με vintage look & μοντερνα χαρακτηριστικα & σαφως τους καλυτερους μαγνητες απο τις τρεις.η ποιοτητα κατασκευης και το βαρος παιζουν (καλο ειναι να δοκιμασεις πριν παιξεις),εχει επισης και "σοβαρο" μπρατσο με αρκετο παχος.
δεν θα την επαιρνα, εχει χαλια μαγνητες,πολυ λεπτο μπρατσο & το φινιρισμα
της δεν μου αρεσει καθολου σαν βαμμενη με το...χερι ειναι..
αν ειναι να παρεις highway παρε αυτη εχει παχυτερο μπρατσο,καλυτερους μαγνητες
δεν ειναι παραδοσιακη τελε αλλα μοντερνα με διαφορετικη γεφυρα (αυτη ειναι και η βασικοτερη διαφορα της) που δινει περισσοτερα πριμα και sustain ,decent κιθαρα αλλα δεν με ψηνει και πολυ μια & δεν εχει αυτο το "tele vibe" που ως γνησιος τελεκατσερας αναζητω ;D (μετριοι μαγνητες επισης),εχει
εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης οπως και ολες οι αμερικανικες Fender πλεον.παντως με εναν καλυτερο bridge μαγνητη πεταει και φυσικα εχει πολυ καλη τιμη (για αμερικανικο οργανο με σκληρη θηκη κλπ)
Επισης θελω να μου πειτε αμα υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στο αν το μπρατσο ειναι maple h rosewood .
στο
feel ναι,πρεπει να δεις ποια σου αρεσει καλυτερα,στον
ηχο πιασε το αυγο και κουρευτο αν βρεις ΕΝΑΝ ανθρωπο που να ΑΚΟΥΣΕΙ τη διαφορα μεσα απο ενισχυτες,εφε & μεσα στη μπαντα σου στο κλαμπακι που θα παιζετε ή στην ηχογραφηση να μας φωναξεις γιατι μαλλον γνωρισες τον.... superman.. ;D ;D
εγω εχω και απο τα δυο και επιλεγω αναλογα με το χρωμα του σωματος της κιθαρας... ;D ;D (σε καποια χρωματα παει το rw σε αλλα το maple... ;D)