thiscrookedvulture
Θαμώνας
Λοιπόν, ανοίγω αυτό το θέμα γιατί έχω στα σκαριά μια desert rock μπάντα, και ως νέος στον χώρο των εφφέ/πεταλιών/ενισχυτών, θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω, βασικά 2 κιθάρες: Custom Telecaster, Squier Bullet Stratocaster, Epiphone G-310 SG, έναν 15άρι Fender Frontman και κανένα πετάλι (τα εφφέ μου τα φτιάχνω στο Toneport μέσω του Line6 Gearbox).
Αυτά που θέλω να μάθω είναι:
1) Αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη κιθάρα, και ποιά θα ήταν καλή γι'αυτό το είδος.
2) Τι ενισχυτής θα ήταν ο κατάλληλος.
3) Τι πετάλια/εφφέ θα μπορούσα να χρησιμοποίησω.
4) Κάποια tips από παίχτες τέτοιου είδους, όπως τεχνικές, κλίμακες, κουρδίσματα (κουρδίζω στην Stratocaster σε C, αλλά δεν ξέρω πως να την σετάρω).
Βασικά, τι εξοπλισμό θα πρέπει να έχω
ΥΓ1. Το είδωλό μου, είναι ο Josh Homme, και αν και έχω ψάξει αρκετά, έχω βρεί ελάχιστα πράγματα στο internets (
) και αυτό επειδή είναι πολύ φειδωλός όσον αφορά τον ήχο του.
ΥΓ2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΥΓ3. ΠΑΛΛΙΣΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟ?
Αυτά που θέλω να μάθω είναι:
1) Αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη κιθάρα, και ποιά θα ήταν καλή γι'αυτό το είδος.
2) Τι ενισχυτής θα ήταν ο κατάλληλος.
3) Τι πετάλια/εφφέ θα μπορούσα να χρησιμοποίησω.
4) Κάποια tips από παίχτες τέτοιου είδους, όπως τεχνικές, κλίμακες, κουρδίσματα (κουρδίζω στην Stratocaster σε C, αλλά δεν ξέρω πως να την σετάρω).
Βασικά, τι εξοπλισμό θα πρέπει να έχω
ΥΓ1. Το είδωλό μου, είναι ο Josh Homme, και αν και έχω ψάξει αρκετά, έχω βρεί ελάχιστα πράγματα στο internets (
ΥΓ2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΥΓ3. ΠΑΛΛΙΣΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟ?