Οχι.BigAlejandro είπε:μονο εμενα πηγε το μυαλο μου σε καλεξικο και τετοια φαση?![]()
Αλλά περισσότερο τους
Green On Red.
Οχι.BigAlejandro είπε:μονο εμενα πηγε το μυαλο μου σε καλεξικο και τετοια φαση?![]()
Green On Red.
Μπάντες όπως οι Dream Syndicate, οι Green on Red, οι Long Ryders, οι Rain Parade, οι Thin White Rope, οι Giant Sand, κλπ., θεωρούνταν σαν εκφραστές του ιδιώματος στα ‘80s. Αρκετές από αυτές δεν ήταν καθαρά desert, αλλά συνδύαζαν και άλλα στοιχεία όπως η ψυχεδέλεια, το γκαράζ, κλπ. Πιο πολύ θα πρέπει να θεωρηθούν σαν μια "οικογένεια από μπάντες" που είχαν και προσωπικές και μουσικές σχέσεις μεταξύ τους.BigAlejandro είπε:μονο εμενα πηγε το μυαλο μου σε καλεξικο και τετοια φαση?![]()
Σωστός.indie-anos laternative είπε:Μπάντες όπως οι Dream Syndicate, οι Green on Red, οι Long Ryders, οι Rain Parade, οι Thin White Rope, οι Giant Sand, κλπ., θεωρούνταν σαν εκφραστές του ιδιώματος στα ‘80s. Αρκετές από αυτές δεν ήταν καθαρά desert, αλλά συνδύαζαν και άλλα στοιχεία όπως η ψυχεδέλεια, το γκαράζ, κλπ. Πιο πολύ θα πρέπει να θεωρηθούν σαν μια "οικογένεια από μπάντες" που είχαν και προσωπικές και μουσικές σχέσεις μεταξύ τους.
Αν σκεφτείς ότι οι Calexico προέρχονται από τους Giant Sand, δεν πέφτεις και πολύ έξω που θεώρησες συγγενικό τον ήχο τους.
Για μένα πάντως το desert rock των ‘80s ηχεί αρκετά διαφορετικά από το πιο σύγχρονο των QOTSA, κλπ.
μαλλον δεν εψαξες καλα μια και την ακους περιπου 234-345 φορες την ημερα αν ζεις στην ΕλλαδαΓιατί όσο και αν έψαχα δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΑ!
Βινύλιο???!!! Τι είναι αυτό;audiokostas είπε:Κάπου είχα και μία συλλογή (βινύλιο) ...