decal

sn6111

Θαμώνας
παιδια καλημερα.σημερα εβαλα ενα decal  στην tele μου πανω στη χορδιερα και θελω να μου πειτε με τι να το περασω απο πανω γιατι αρχιζει να ξεκολαει?

με αρκετα στρωματα βερνικι ετσι ωστε να μεινει για μια ζωη.

κοιταξε στο θεμα 'mighty mite guitar parts' να δεις μερικες φωτο απτο μπρατσο μου που περασα το headstock βερνικι πανω απτο decal ;)

να κανω μια ερωτηση.πανω απο το decal στο headstock να βαλω βερνικι η λουστο?φανταζομαι ομως οτι σε σπρευ θα υπαρχει.

κατι ειχα ακουσει οτι το βερνικι βγαινει και σε χρωματα.υποθετω ομως οτι το διαφανο θα πρεπει να ζητησω.

δεν θα φαινεται ομως διαφορα στη γυαλαδα μεταξυ του headstock και του υπολοιπου μπρατσου?

παιδια χιλια συγνωμη που σας ζαλιζω

σας ευχαριστω

νικος

θα παρεις διαφανο βερνικι σε σπρει.

το υπολοιπο μπρατσο εχει ηδη βερνικι απτην μανα του?

το υπολοιπο μπρατσο δεν φαινεται να εχει βερνικι γιατι θα γυαλιζε αλλιως.οποτε πρεπει να το περασω ολο?δεν θα φαινεται μετα το γυρω γυρω του decal,το διαφανο χαρτακι?α,και ποσο κανει το συγκεκριμενο βερνικι?

αν περασεις αρκετα στρωματα βερνικι δεν φαινεται.

περιπου 5-6 ευρω αν δεν κανω λαθος

μηπως ομως πρεπει να περασω βερνικι και το υπολοιπο μπρατσο για να μην φαινεται διαφορα?

σ'ευχαριστω πολυ παντως

Τι ταστιέρα έχεις? Άν είναι rosewood είναι λίγο δύσκολο να βάψεις όλο το μπράτσο. Σε αυτή την περίπτωση μπορεις να μασκάρεις με χαρτοταινία τα πλαινά του headstock και να βάψεις μόνο το πάνω μέρος του. Αν είναι maple η ταστιέρα μπορεις να βερνικώσεις ολόκληρο το μπράτσο. Πάντως να ψεκάσεις πολλές αλλά ελαφριές στρώσεις βερνικιού για να στρώσει ομοιόμορφα. Good Luck!

ακριβως οπως τα λεει ο φιλος St4rg4z3r

αυτό έκανα και εγώ, πέρασα βερνίκι μόνο την επάνω όψη του headstock, μονώνοντας τα πλαϊνά με ταινία.

Μπορεις βεβαια και να παρεις  ματ  διαφανες βερνικι και να περασεις  μονο το

headstock 

πηρα βερνικι ματ και πλησιαζει η ωρα να το περασω.μαλλον αυτο θα κανω κι εγω.μονο την μπροστινη ιψη του headstock.θα βαλω φοτο

μηπως μετα απο το βερνικι να βαλω και λουστρο για να μην ξυθει και φυγουν τα γραμματα καποια στιγμη?αν ναι βγαινει σε σπρευ?

εβαλα βερνικι,κολλησε πολυ ωραια το decal αλλα φοβαμαι οτι αν κατα λαθος γρατσουνιστει σε κεινο το σημειο θα ξυθουν τα γραμματα.στις κανονικες fender tele εχει πανω απο τα γραμματα μαλλον και λουστρο και δεν προκειται να φθαρουν και με το χρονο αλλα και με καποια γρατζουνια.μπορω να περασω και κατι αλλο απο πανω?μηπως και λουστρο?

Καλημερα

Επειδη το εχεις αναφερει  2-3 φορες  ,  τι διαφορα  εχει το βερνικι

απο το λουστρο  ??

απ'οσο ξερω λουστρο εχουν και καποια βερνικια.νομιζω χωρισ να μαι σιγουρος οτι δημιουργει πιο παχυ στρωμα πανω απο το ξυλο και το προστατευει.μπορει να κανω και λαθος.απο ο,τι ειδα βεβαια τωρα,εχω περασει πολλα χερα βερνικι στο μπρατσο και σιγα σιγα αρχιζει και γινεται πιο παχυ και δεν καταλαβαινεις με την αφη τα γραμματα.παντως ετσι οπωσ το βλεπω εχει γινει τελειο.μολισ τελειωσει θα βαλω και φωτο.

Trending...

Νέα θέματα

Back