Και οι 2 μαγνήτες άσπροι όμως. Καλό. (Δεν ήξερα πως παίζουν καπάκια σε άσπρο για μαγνήτες)odis13 είπε:Ασπρο, all maple neck & fingerboard, μαυρο pickguard, λευκος neck μαγνητης, μαυρος bridge μαγνητης. Καλο?
Φαντασου το τωρα οχι σε jazz, αλλα σε precision με 2 P μαγνητες. Καλυτερο?
Η μεγάλη πλάκα θα είναι να ανακαλύψω ότι τελικά τα Evris, εεε... Elvis είναι κατασκευασμένα στην Τσεχία... χαχαχαχαEvilnye είπε:ΥΓ: Evris bass αχαχχαχαχαχαχα
Eίναι μικρός ακόμα...και δεν ξέρει τι θέλει.KostasP είπε:Πουλα την και φτιαξε μια Warmoth οπως ακριβως εσυ τη θελεις
το σανμπερστ δεν το βαρεθηκα!KostasP είπε:Το sunburst το βαρεθηκες, το μπρατσο το θες αλλιως... Πουλα την και φτιαξε μια Warmoth οπως ακριβως εσυ τη θελεις χωρις να σε νοιαζουν τα vintage correct specs ή οι γνωμες των αλλων.
μικρος αλλα ξερει τι θελει!Eίναι μικρός ακόμα...και δεν ξέρει τι θέλει.
To κόστος είναι (συνήθως) αντίστοιχο της ποιότητας που θέλουμε.Babtua είπε:Σκέφτομαι όμως κι εγώ το κόστος, και κυρίως την ποιότητα της δουλειάς - πρέπει να το ψάξω πολύ σε ποιον θα το δώσω να το αναλάβει (εγώ δεν τολμάω - σε κάνα φτηνό όργανο ΟΚ, αλλά σε αυτό ειδικά όχι).
Εάν θέλεις βοήθεια...pm.Babtua είπε:Anyway, δεν ξέρω τι παίζει στην ελληνική αγορά επί του θέματος "(επανα-) βαφή οργάνου", γι αυτό και είπα ότι πρέπει να το ψάξω ενδελεχώς το θέμα.
Μα καλά...εμένα ρωτάς? Εγώ θα την βάψω? Και καλά ο Babtua, δεν μας ξέρει...εσύ?BigAlejandro είπε:επειδη εμενα με ενδιαφερει ποιο μπορει να ειναι το κοστος για ενα ΚΟΡΥΦΑΙΟ αποτελεσμα? Το σωμα ειναι θριτοουν σανμπερστ. Μιλαω για βαψιμο σε λευκο/κρεμ και ματ λουστρο.
Αυτό πάλι τι είναι? Το χάλι που έχουν οι fender Highway?BigAlejandro είπε:και ματ λουστρο.
χα!marathon είπε:Μα καλά...εμένα ρωτάς? Εγώ θα την βάψω? Και καλά ο Babtua, δεν μας ξέρει...εσύ?
αν το κανες εσυ θα ταν κορυφαιο στανταρ!ποιο μπορει να ειναι το κοστος για ενα ΚΟΡΥΦΑΙΟ αποτελεσμα?
αυτο! ;DΑυτό πάλι τι είναι? Το χάλι που έχουν οι fender Highway?