Εξάλλου, αν δεν απατώμαι, κάτι αντίστοιχο δεν είναι ο Brad για τους Αμερικάνους?
Δυστυχως ..ΑΠΑΤΑΣΑΙ οικτρα.... ;D
Κυριες διαφορες
1.Γραφει
ο ιδιος τα τραγουδια του (τα περισσοτερα των οποιων ειναι εκπληκτικα)
2.Κανει και instrumental δισκους
3.Ειναι πρωτα κιθαριστας και μετα τραγουδιστης (βεβαια πανω απο ολα ειναι ΜΟΥΣΙΚΟΣ)
4.Ειναι τρελλος και παλαβος με το gear (ο ιδιος σε συνεντευξεις του παραδεχεται οτι ειναι αρρωστος με το gear & δεν βλεπω κατι το μεμπτο σε αυτο ,ειδικα if he can back it up w/ his playing)
5.Ειναι pop idol (τον ακουνε δηλ.κυριως νεοι ανθρωποι)
6.Δεν το παιζει ουτε ειναι "παραδοσιακος"
7.Φαινομενα σαν τον Νταλαρα υπαρχουν ΜΟΝΟ στην Ελλαδα... ;D
Σχετικά με τον Brad τώρα, εφόσον έβγαζε (πράγμα που πιστεύω απόλυτα) τον ίδιο ήχο με πολύ απλούστερο εξοπλισμό (όπως όλοι οι μεγάλοι παίκτες μπορούν, άλλωστε), όλη αυτή η υπερβολή μου κάνει λίγο... Ntallaras, n'est pas?
Για να ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ κι ολας,ο εξοπλισμος του ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ απλος (ειδικα στον τομεα των εφφε εχει τα ΜΙΣΑ απο αυτα που εχει ο μεσος
Ελληνας μη μεταλλας κιθαριστας ;D.
Το μονο "υπερβολικο" που κανει ειναι οτι αντι να εχει 4 πεταλια distortion ,εχει 4 ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ με διαφορετικα gain stages,σιγα την υπερβολη...(ειδικα οταν ο DR.Z ειναι σχεδον..πατερας του ;D)
Το rig του ειναι το 1/10 του rig του Gilmour & το 1/100 του rig του Edge
όλη αυτή η υπερβολή μου κάνει λίγο... Ntallaras, n'est pas?
ο καϋμενος ο Νταλαρας με μια ακουστικη παιζει ολη κι ολη...αντε και καμμια κλασσικη....(παιχταρας ειναι παντως τον εχω πετυχει σε soundcheck και το εχει το οργανο) που την ειδες την υπερβολη?
Ωστόσο είμαι αντίθετος στο να διαλέγει κάποιος το "μικρότερο από τα δύο κακά", if you know what I mean. Τα κολλήματα είναι πάντοτε δυσάρεστα.
Μα εμεις δεν μιλησαμε για κολληματα αλλα για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,η οποια,καλως ή κακως ,ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων κιθαριστων παιζουν μεταλ και shred,τιποτα παραπανω,εκτος και αν γεμισαμε Cropper,Edge & Marr και δεν το εχω παρει ειδηση ακομα... ;D
το "μικρότερο από τα δύο κακά",
Μα δεν ειναι "κακα" το shred & η country (ενταξει το shred ειναι... ;D),διαφορετικες μουσικες ειναι..